Veikkausliiga: FC Inter – Ilves kello 17.00 la 11.7.2020

Veikkausliiga jatkuu lauantaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoassa ottelussa toisistaan mittaa ottavat Inter ja Ilves. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mikä on ymmärrettävää, sillä molemmilla joukkueilla on omat syynsä miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Inter ja Ilves kohtasivat toisensa päättyneellä kaudella kolmesti. Ilves voitti näistä otteluista kaksi ja Inter yhden. Näiden tulosten takana on kuitenkin tarina kerrottavana, sillä Inter romutti käytännössä tuolla voitollaan Ilveksen mitalihaaveet, kun taas Ilves romutti toisella voitollaan Interin haaveet mestaruudesta.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Ilves on saanut vähintään pisteen kaksikon kuudesta edellisestä kohtaamisesta (4-1-1). Toinen mainitmisen arvoinen asia liittyy lopputuloksiin, sillä kaksikon seitsemässä edellisessä kohtaamisessa on ainoastaan kerran nähty yli kahden maalin peli (1-1-5-1-2-1-2).

Interin ja Ilveksen kohtaamiset viime vuonna olivat värikkäitä ja tapahtumarikkaita.

Lähtökohdat

Inter aloitti kauden komealla 3-1 voitolla RoPS:sta, mutta kauden toisessa ottelussa Jose Riveiron miehistö joutui myöntämään KuPSin paremmaksi 1-0 –lukemin. Jos Interin ja RoPSin välisessä ottelussa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä, niin samaa voidaan sanoa Interin ja KuPSin välisestä väännöstä, sillä kuopiolaiset hallitsivat peliä alusta loppuun asti.

– Analysoimme joka ottelun jälkeen pelin ja mietimme kehityskohteitamme. Kuopiossa meillä oli melko paljon erilaisia ongelmia ja tässä vähäisessä ajassa yritämme korjata niitä niin hyvin kuin pystymme. Jokainen ottelu on kuitenkin oma tarinansa, emmekä enää mieti KuPS-ottelua. Nyt meidän on tehtävä parhaamme Ilvestä vastaan päästäksemme jälleen voittojen tielle, Interin päävalmentaja Riveiro kertoo seuran ennakossa.

Ilves puolestaan aloitti kauden kaatamalla Ratinassa värikkäiden vaiheiden jälkeen IFK Mariehamnin. Kauden toisessa ottelussa Tupsukorvat kasvoivat henkisesti metrin, kun Jarkko Wissin suojatit kaatoivat vajaamiehisenä TPS:n. Tästä voitosta osa kunniaa pitää antaa myös turkulaisille, sillä TPS oli vielä ensimmäisen puoliajan jälkeen viemässä peliä nimiinsä, mutta toisella puolikkaalla raitapaitojen pelissä tapahtui jotain mystistä, sillä se mentiin täysin Ilveksen komennossa vaikka TPS pelasi ylivoimalla.

– Ilves on kaikissa olosuhteissa viihtyvä joukkue. Kun heidän täytyy puolustaa tulosta, tilanteenvaihdoissa, pelin hallitsemisessa tai kun he tarvitsevat maalia. Kyseessä on erittäin monipuolinen joukkue, jolla on tehokas tapa pelata jalkapalloa. Haluamme Ilvestä vastaan näyttää millainen todellinen identiteettimme on ja että KuPS-ottelu oli vain yksi kivi kengässämme. Nyt se kivi on poistettu ja on aika mennä eteenpäin.

Ennakoidut kokoonpanot

Interiltä puuttuu ennakkotietojen mukaan riveistä Matias Ojala ja Juuso Hämäläinen. Ilvekseltä puolestaan puuttuu riveistään Joona Veteli sekä Tatu Miettunen.

FC Inter (3-4-3):
Moisander – Ketting, Hoskonen, Haukioja – Kouassivi-Benissan, Paananen, Annan, Muniz Cegarra, Ruane – Furuholm, Mastokangas.

Ilves (4-4-1-1):
Hilander – Aspegren, Tomas, Mensah, Almen – Saksela, Jair, Siira, Järvinen – Ala-Myllymäki – Fofana.

Pienten marginaalien peli tiedossa

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, sillä näiden joukkueiden pelit viime vuosina ovat pääsääntöisesti olleet maalin pelejä. Interin voiton puolesta puhuu tässä pelissä parempi hyökkäysosasto. Ilveksen voiton puolesta puhuu taas parempi puolustus, sillä Juuso Hämäläisen aukkoa ei paikkaa turkulaisten puolustuksessa yksikään pelaaja, sillä ”kokovartalo kyrpä” on yksi tämän sarjan parhaimpia toppareita, oltiinpa hänestä mitä mieltä tahansa.

Koska ottelun lähtökohdat ovat Kertoimet.comin ja peliyhtiöiden miestä todella tasaiset, niin lähdetään me pelaamaan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan alle 2,5 maalin peli, johon peliyhtiö 888 tarjoaa 1,74-kerrointa.

Lyö alle 2,5 maalin puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *