Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 18.30 ke 23.9.2020

Veikkausliiga jatkuu keskiviikkona neljän ottelun voimin. Kierroksen herkkupala nähdään Veritas Stadionilla, jossa toisistaan mittaa ottavat FC Inter ja FC Honka. Peliyhtiöt ovat nostaneet turkulaiset otteluun ennakkosuosikiksi, mutta espoolaiset ovat näistä kahdesta seurasta se osapuoli, joka on esiintynyt viheriöllä paremmin viimeisten viikkojen aikana.

Aikaisemmat kohtaamiset

FC Inter ja FC Honka ovat kohdanneet toisensa kuluvan vuoden aikana kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin helmikuun alussa Suomen Cupin alkulohkossa. Tuossa ottelussa Inter oli parempi 1-0 lukemin. Kaksikon toinen kohtaaminen nähtiin Veikkausliigassa kaksi kuukautta sitten. Tuossa ottelussa pisteet menivät jakoon 1-1 tuloksella.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne allekkain.

1. Kotijoukkue on voittanut näiden joukkueiden kuudesta tuoreimmasta väännöstä viisi peliä.
2. Kaksikon kolme tuoreinta kohtaamista on ollut alle 2,5 maalin pelejä.
3. Toinen näistä joukkueista on jäänyt kaksi kertaa maaleitta kaksikon kolmessa tuoreimmassa pelissä.
4. Vierasjoukkue on voittanut joukkueiden kuudesta viimeisestä pelistä yhden ottelun.

Katso kaksikon edellisen kohtaamisen parhaat palat yllä olevasta videosta.

Lähtökohdat

FC Inter lähtee otteluun viiden pelin voitottomassa putkessa ja sarjataulukon kolmannelta sijalta. Turkulaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista Jose Riveiron suojateille on kirjattu kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Edellisen kerran FC Inter on voittanut pelin yli kuukausi sitten. Tuolloin se kaatoi Rovaniemellä pelatussa ottelussa RoPSin 0-2 –lukemin.

FC Honka lähtee otteluun puolestaan kolmen pelin pisteputkessa. Espoolaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista Vesa Vasaran miehistölle on kirjattu kuusi voittoa, kahdeksan tasapeliä ja yksi tappio. Espoolaisten kauden ainoa tappio tuli tämän kuun alussa HIFK:lle.

Ennakoidut kokoonpanot

FC Inter (3-4-3):
Murray – Rasimus, Heikkilä, Hatakka – Levänen, Voutilainen, Hervas, Savage – Martin, Kandji, Kaufmann.

FC Honka (3-4-3):
Moisander – Hoskonen, Ketting, Hämäläinen – Ruane, Muniz, Paananen, Ojala – Kagayama, Valencic, Furuholm.

FC Honka ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet FC Interin otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, kun katsoo millainen merkitys kotiedulla on ollut näiden joukkueiden kohtaamisissa viime vuosina. Kertoimet.com vinkkaa kuitenkin pelaamaan tässä pelissä vierasjoukkueen voiton puolesta vetoa, sillä FC Honka on näistä kahdesta joukkueesta tällä hetkellä se osapuoli, joka on pelannut viimeisten viikkojen aikana parempaa futista.

Lyö FC Hongan voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *