Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka klo 17.00 Su 21.7.2019

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina kolmen ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Turussa, jossa toisistaan mittaa ottavat Inter ja Honka. Espoolaiset ovat olleet viime vuosina turkulaisille vaikea vastus, sillä edellisen kerran Inter on voittanut näiden kahden joukkueen kohtaamisen elokuussa 2012. Kuuma kysymys kuuluukin: Saisiko hyvässä kunnossa oleva Inter tämän putken tänään poikki?

Aikaisemmat kohtaamiset

FC Inter ja FC Honka ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin maaliskuussa Suomen Cupissa ja toinen huhtikuussa Veikkausliigassa. Honka voitti tuon Suomen cupin kohtaamisen 2-0 ja oli parempi myös joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Veikkausliigassa 3-2 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että FC Honka on ollut turkulaisille vaikea vastus viime vuosina, sillä edellisen kerran FC Inter on kaatanut espoolaiset elokuussa 2012. Tämän jälkeen osapuolet ovat kohdanneet 12 kertaa, joista Inter on saanut kokoon ainoastaan kolme pistettä (0-3-9).

Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että kaksikon yhdeksässä edellisessä kohtaamisessa on nähty joka kerta vähintään kaksi maalia. Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että FC Inter on jäänyt kaksikon kolmessa edellisessä kohtaamisessa kaksi kertaa maaleitta.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

FC Inter lähtee otteluun sarjataulukon kuudennelta sijalta. Turkulaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista Jose Riveiron suojateille on kirjattu seitsemän voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Interin vahvuus kuluvalla kaudella on ollut hyökkäys, mistä kertoo Veikkausliigassa tehdyt 27 osumaa. Vastaavasti turkulaisseuran ongelma on ollut puolustus ja ailahtelevaisuus.

FC Honka lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon toiselta sijalta. Espoolaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista Vesa Vasaran miehistölle on kirjattu kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä ja neljä tappiota. Hongan vahvuus kuluvalla kaudella on Interin tavoin ollut maalinteko. Vastaavasti espoolaisseuran isoimmat ongelmat liittyvät puolustukseen ja ailahtelevaisuuteen.

Turkulaisten otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Ennakoidut kokoonpanot

FC Inter (3-5-2):
Moisander – Tenho, Hämäläinen, Hoskonen – Balbi, Muniz, Paananen, Mäenpää, Markkula – Valencic, Furuholm.

FC Honka (4-5-1):
Murray – Rasimus, Saarinen, Ivanov, Aalto – Hakola, Hervas, Kaufmann, Tammilehto, Savage – Martin.

Pienten marginaalien peli

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tämä on ymmärrettävää, sillä molemmilla osapuolilla on omat hyvät ja huonot puolensa miksi heidän puolestaan kannattaisi lyödä vetoa. Interin voittoa puoltaa kotietu ja komea voitto Tanskan suurseurasta Bröndbystä, joka on varmasti nostanut turkulaisseuran itseluottamusta. FC Hongan voittoa puolestaan puoltaa historia sekä pallollinen peli, joka on tunnetusti Interille myrkkyä.

Koska ottelun lähtökohdat ovat sen verran tasaiset, niin lähdetään pelaamaan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa molempien joukkueiden maali, sillä tämä osa-alue on toiminut molemmilla jengeillä oikeastaan koko kauden. Unibet, Betsson ja Nordicbet tarjoavat kaikki tähän vaihtoehtoon 1,73 kertoimen.

Lyö molempien joukkueiden maalin puolesta vetoa NordicBetilla »
Lyö molempien joukkueiden maalin puolesta vetoa Betssonilla »
Lyö molempien joukkueiden maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *