Eurooppa-liiga: FC Inter – Bröndby klo 18.30 To 18.7.2019

Eurooppa-liigan ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut pelataan päätökseen torstaina. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Turussa, jossa FC Inter ottaa mittaa Tanskan suurseurasta Bröndbystä. Ottelun lähtökohdat eivät ole turkulaisseuralle kaikkein helpoimmat, sillä sen pitäisi viedä tämä peli kolmella maalilla nimiinsä tai joukkueen europelit ovat tämän kauden osalta paketissa.

Aikaisemmat kohtaamiset

FC Inter ja Bröndby ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kerran. Tämä nähtiin viikko sitten Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa. Inter oli tuossa pelissä tunnin verran ihan hyvin mukana, mutta tämän jälkeen Bröndby meni menojaan ja vei pelin 4-1 lukemin nimiinsä.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Ottelun lähtökohdat ovat molemmille joukkueille selvät. Interin pitää voittaa tämä toinen osaottelu vähintään kolmella maalilla, jotta turkulaisseuralla on vielä mahdollisuudet pelata jatkopaikasta. Mikäli Bröndby tekee ottelussa yhdenkin maalin, pitää Interin voittaa tämä peli vähintään neljällä maalilla.

Tuo Interin kolmen maalin voitto tuntuu aika kovalta jutulta joukkueiden ensimmäisen osaottelun perustella, sillä siinä turkulaisseuralla oli ongelmia puolustuksen kanssa taitavia tanskalaisia vastaan. Toinen iso ero näiden joukkueiden välillä oli viimeistelytaito. Siinä missä Inter hukkasi omat paikkansa, niin tanskalaiset naulasivat joka tilanteesta.

Vaikka ottelun lähtökohdat eivät puolla kotijoukkueen voittoa, niin tämä ei tarkoita sitä, etteikö turkulaiset voisi saada tästä pelistä hyvää tulosta, mutta Interin jatkopaikkaan me emme usko, sillä tämä vaatisi Bröndbyn täydellistä romahdusta ja Interin selvää tasonnostoa.

Ennakoidut kokoonpanot

FC Inter (3-4-3):
Moisander – Tenho, Hämäläinen, Klinkenberg – Markkula, Paananen, Muniz, Balbi – Valencic, Furuholm, Ademi.

Bröndby (4-3-3):
Schwabe – Jung, Hermansson, Arajuuri, Mensah – Vigen, Raosevic, Kaiser – Tibbling, Wilczek, Hedlund.

Bröndby ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Bröndbyn otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä joukkueiden ensimmäisessä osaottelussa paremmuudesta ei jäänyt mitään epäselvyyttä, vaikka Inter tunnin verran pelissä pysyikin tanskalaisseuran mukana.

Nyt ottelun lähtökohdat ovat kuitenkin tasaisemmat kuin ensimmäisessä osaottelussa, sillä molemmilla joukkueilla on vielä tämän viikon aikana tärkeä peli omassa pääsarjassa. Bröndbyn ei myöskään tarvitse juoksuttaa tähän peliin kaikkia parhaita pelaajiaan, sillä se johtaa tätä ottelusarjaa kolmella maalilla.

Vaikka Bröndby onkin selvä ennakkosuosikki ottelussa, niin lähdetään me pelaamaan täällä Kertoimet.comissa vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa tupla, jossa pelataan kotijoukkueen voittoa ja tasapeliä. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,87 kertoimen.

Pelaa Unibetin tuplassa kotijoukkueen voittoa ja tasapeliä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *