FC Honka puristi KuPSilta pisteen

Veikkausliigaa johtava Kuopion Palloseura ei päässyt vielä juhlimaan mestaruutta, kun Jani Honkavaaran suojatit joutuivat tyytymään sunnuntaina Kuopiossa pelatussa ottelussa 1-1 tasapeliin FC Honkaa vastaan. Tulos oli pettymys niin KuPSin pelaajille, kuin ottelua seuranneille reilulle 7000 katsojalle, jotka toivoivat 43 vuoden odotuksen päättyvän tähän peliin. KuPSin osuman ottelussa teki Petteri Pennanen, kun taas FC Hongan maali kirjattiin Robert Ivanovin nimiin.

KuPSin ja FC Hongan välistä ottelua seurasi yli 7000 silmäparia Kuopiossa.

FC Honka hallitsi ensimmäisen puoliajan pallollista peliä, mutta ottelun ensimmäinen kunnollinen tilanne tarjoutui kotijoukkueelle. Tämä nähtiin kolmannella minuutilla, kun Issa Thiaw pelasi paikan maalin eteen Tucolle, mutta hyökkääjä ei saanut keskikenttäpelaajan palloa haltuun ja tilanne kuivui kokoon. Puoliajan lopussa kentällä nähtiin kyseenalainen tilanne, kun Robert Ivanov taklasi puolittain läpi päässeen Petteri Pennasen nurmenpintaan. Kuopiolaiset vaativat tilanteesta rankkaria, mutta ottelun erotuomari nosti Pennaselle tilanteesta keltaisen kortin sukelluksesta. Ottelun avausmaali nähtiin lopulta 43. minuutilla, kun Pennanen laukoi kotijoukkueen johtoon espoolaisten virheestä. 1-0 lukemissa mentiin myös puoliajalle.

Toinen puoliaika oli ensimmäistä viihdyttävämpi, jossa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa maalintekoon. Tommi Jyryllä oli paikka tunnin kohdalla lisätä kotijoukkueen johtoa, mutta keskikenttäpelaajan veto suuntautui hieman maalin ohi. Kuusi minuuttia myöhemmin Lucas Kaufmannilla oli paikka tasoittaa peli, kun keskikenttäpelaaja haki ratkaisua kauempaa, mutta tämä yritys suuntautui maalin ohi. Illan toinen osuma nähtiin yhdeksän minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Ivanov laukoi vapaapotkun jälkitilanteesta espoolaisille tasoituksen. Kaksi minuuttia myöhemmin Tucolle tarjottiin sankarin viittaa ylle, kun hyökkääjälle pelattiin avopaikka maalin eteen, mutta hänen laukaus nousi maalin yli, näin pisteet menivät 1-1 tuloksella jakoon.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: Burnley – Leicester City kello 16.00 su 19.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset