Veikkausliiga: FC Honka – KuPS kello 18.30 su 12.7.2020

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoassa ottelussa toisistaan mittaa ottavat FC Honka ja KuPS. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä kuopiolaiset ovat ottelun ennakkosuosikkeja.

Aikaisemmat kohtaamiset

Honka ja KuPS kohtasivat menneellä kaudella kolme kertaa. Honka voitti kaksikon ensimmäisen kohtaamisen 0-3, mutta toisessa kohtaamisessa KuPS oli parempi 1-2 lukemin. Kaksikon kolmas ja tuorein vääntö päättyi 1-1 tasapeliin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että vierasjoukkueena pelannut osapuoli on saanut osapuolten neljässä edellisessä kohtaamisessa joka kerta vähintään pisteen (0-2-2).

Toinen mainitsemisen arvoinen asia liittyy lopputulokseen, sillä joukkueiden 12 edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään kaksi maalia. Huomioitavaa on myös se, että kymmenen kertaa molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa.

Vierasjoukkueena pelannut osapuoli on ollut kaksikon kohtaamisissa viime vuosina vahvoilla.

Lähtökohdat

FC Honka nostettiin ennen kauden alla useissa ennakoissa taistelemaan sarjan kärkisijoista, mutta ainakaan alkukauden perusteella nämä näkemykset eivät ole saaneet katetta, sillä avausottelussa espoolaiset pelasivat 1-1 tasapelin sarjanousijan Hakan kanssa ja toisessa ottelussa Vesa Varasan miehistö joutui jakamaan pisteet 0-0 tasapelillä IFK Mariehamnin kanssa.

Myös KuPS kuului niihin joukkueisiin, jotka nostettiin kauden alla tehdyissä ennakoissa miekkailemaan mitalista. Toisin kuin FC Honka, niin kuopiolaiset ovat osoittaneet heti kauden alussa pystyvänsä vastaamaan näihin odotuksiin, sillä kauden avausottelussa KuPS kaatoi vakuuttavasti HIFK:n 3-0 ja kauden toisessa ottelussa FC Inter joutui myöntämään Kuopiolaiset 1-0 lukemin paremmaksi.

Ennakoidut kokoonpanot

KuPS (4-3-3):
Virtanen – Tomas, Pirttijoki, Manga, Savolainen – Nissilä, Boateng, Saxman – Niskanen, Udoh, Sale.

FC Inter (3-4-3):
Moisander – Ketting, Hämäläinen, Hoskonen – Kouassivi-Benissian, Paananen, Annan, Muniz Cerrega, Ruane- Furuholm, Mastokangas.

KuPS ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mutta aivan kuten ennen kauden alkua Kertoimet.com ennakoi, niin Veikkausliigassa tulee olemaan kaksijoukkuetta jotka miekkailevat tulevalla kaudella mestaruudesta. Nämä tulevat olemaan HJK ja KuPS.

Tämän vuoksi lapulle laitetaan vierasjoukkueen voitto, sillä FC Honka ei ole missään vaiheessa kuluvaa kautta pelannut sellaista peliä, jolla oikeasti tapeltaisiin mestaruudesta ja kun espoolaisten kassa on vielä tyhjä kuin Radio Rockin vitsit, ei tässä pelissä voi pelata mitään muuta kuin kuopiolaisten voittoa.

Lyö KuPSin voiton puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *