Valioliiga: Everton – Norwich kello 17:00 lauantaina 23.11.2019

Valioliiga: Everton – Norwich vedonlyöntivihje ja kertoimet
Ei taida tässäkään ottelussa olla kyse siitä kumpiko tämän ottelun voittaa, vaan siitä että kuinka monta maalia Everton Norwichin maaliin painaa. Toki nyt Norwichille taas tarjotaan yhtä yllätysmahdollisuutta isolla kertoimella, mutta synkkää näyttää olevan taaperrus kohti alempaa divaria.

Tuoko Pukki vireen myös seurajoukkueeseen? 10 maalia 10 pelissä on huikea saavutus, jengissä kuin jengissä!

Everton – Norwich kertoimet

Norwichin kuherruskuukaudet ja hääyöt Valioliigan kanssa näyttävät olevan nyt pahasti takanapäin. Manchester City voitto kaksi kuukautta sitten on nyt viimeisin valopilkku synkässä taipaleessa, sen jälkeen ainoa piste on tullut vieraissa Bournemouhtia vastaan kun peli päättyi 0-0. Isoja maaliodotuksia ei tässäkään ottelussa ole, sillä 10 viime pelisä on joukkueelle tuottanut 5 maalia ja 21 päästettyä. Noista viidestä se teki kolme Manchester Cityä vastaan – joten onhan kaikki mahdollista. Voittihan Lordikin Euroviisut silloin joskus.

No, tässä ottelussa kertoimet ovat vahvasti kotijoukkueelle, yleisimmät lukemat taitavat tähän peliin olla 1.40 – 5.00 – 7.00 luokkaa. Edellisistä 10 pelistä Everton on voittanut sentään neljä, kerran on pelatut tasan ja viisi kertaa on tullut takkiin. Viidestä viimeisestä ottelusta se ei kuitenkaan ole hävinnyt kuin yhden, joten Kanarialinnuille tulee kyllä melkoisen kylmät kyydit Goodison Parkilla.

Everton – Norwich tilastot

Valioliigassa nimenomainen Everton – Norwich -peli on pelattu seitsemän kertaa ja ihan ensimmäisen voitti Norwich vuonna 1993 lukemin 1-5. Sen jälkeen Everton on voittanut tai on pelattu tasan 1-1, kaksi viimeistä peliä ovat menneet 2-0 ja 3-0 Evertonille. Seurajoukkueessa Teemu Pukin ruuti on märkää ja maaleja ei tahdo tulla, varmaan vähän Huuhkajien pelit väsyttävät vielä tässä pelissä?

Tulosvetoon tähän voisikin laittaa 1,2,3 – 0,1 korkeintaan, tuskin Norwich tästä nyt ihan äkkiä lehahtaa uuteen lentoon vaan alkaa valmistautua sarjatason pudotukseen ranskalaisen visiitin jälkeen. Alku lupaili hyvää, mutta tahti on ikävästi hiipunut. Vai alkaako tästä jotain uutta? Ei ehkä.

Lyö vetoa kaikista Valioliigan peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Everton voitti edellisessä pelissään Souhtamptonin vieraissa ansaitusti 1-2 ja tuossa ottelussa kokoonpano oli avauksessa laitettu näin:
Pickford – Digne, Holgate, Mina, Sidibe – Schneiderlin, Davies – Richalison, Sigurdsson, Walcott – Tosun

Norwich puolestaan hävisi edellisen jumbokamppailun kotonaan 0-2 Watfordille, tuossa ottelussa kokoonpano oli:

Krul – Lewis, Godfrey, Tettey, Aarons – McLean, Trybull – Hernandez, Stiepermann, Buendia – Pukki

Kyllähän tämä nyt on hieman paljastunut siksi että Norwichin Lamborghini on paljastunut ihan tavalliseksi mopoautoksi ja sarjapaikka taitaa olla kerrosta alempana. Tässä jo nyt seuraava naula Norwichin arkkuun.

Everton – Norwich ennakko

Everton tulee ottelun voittamaan jos nyt ei mitään kummallista ottelussa tapahdu. Norwichin maalijyvä on ollut hukassa Manchester City -ottelun jälkeen. Ruuti on märkää ja peli ei suju. Niittinä kehnolle jaksolle oli 0-2 tappio kotona yhtä pahinta kilpakumppania (Watford) vastaan.
Tähän otteluun ei oikein voi laittaa muuta kuin Evertonin voittoa ja jopa selkeää sellaista. Olisiko tämä sitten se parin maalin voitto? Tulosvetoon lukemia 1,2,3 – 0,1 ja tuo 1-1 tuskin toteutuu.

Everton haki pinnat Southamptonista tähän malliin:

Katso kertoimet otteluun Unibetilta »
Pelaa vaikka maalintekijävetoa Betssonilla »
Nappaa tasoitusveto kertoimet NordicBetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *