Euteller ja Trustly vedonlyönnin maksutapoina

unibetin eutelelr

Verkkopankkitalletus kesken Unibetissä.

Luottokortin vinguttaminen, kansainväliset tilisiirrot ja päiväkausien odottelut rahojen siirtämisessä ovat historiaa – suomalainen verkkopankki on paras paikka tallettaa rahaa vedonlyöntiin.

Rahan siirtäminen omassa nettipankissa on helppoa ja turvallista: käytät varmasti verkkopankkia kaikkien muidenkin maksujen hoitamiseen, joten tiedät mistä on kyse. Verkkopankissa tallettaminen on myös nopeaa: verkkopankissa pelitilille siirretyt rahat ovat heti käytettävissä vedonlyöntiin, joten vaikka bongaisit kohteen joka menee kiinni kymmenen minuutin kuluttua, ehdit silti pelata.

Rahojen siirtämisestä reaaliajassa huolehtii kaksi kansainvälist maksunvälittäjää, Euteller ja Trustly. Tässä lista Euteller- ja Trustly-palveluita tukevista vedonlyöntitoimistoista – siis sivuista, joissa voit käyttää verkkopankkia tallettamiseen.

unibet

Arvostelu

UnibetEuteller. Nopeat talletukset ja nostot. Testeissämme netin nopein voittojen maksaja.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeonEuteller ja Trustly. Rakennettu alusta lähtien suomalaisia silmällä pitäen, joten nettipankki pelittää.
Bonus: 300€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeEuteller. Hyvin suomalaisille sopiva sivusto, jossa nettipankkitalletukset.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

Nordic BetEuteller. Parhaat kotimaisten kohteiden listat ja reaaliaikaiset talletukset.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonEuteller ja Instant Bank. Helppokäyttöisin vedonlyönti aloitteleville nettipelaajille.
Bonus: 100€

Pelaa »

Eutellerin ja Trustlyn käyttäminen

Eutellerin ja Trustlyn palvelut ovat hitusen erilaiset, mutta kumpikin sopii vedonlyönnin rahansiirtojen hoitamiseen hyvin. Palvelujen erot ovat kahdessa asiassa: nostamisessa ja tuetuissa pankeissa.

Yhteistä kummallekin palvelulle on, että ne ovat pelkkiä maksunvälittäjiä: mitään rekisteröitymistä, tilien avaamista tai muutakaan ylimääräistä vaivaa ei tarvitse nähdä.

Tallettaminen
Kaksikosta Euteller on marginaalisesti kätevämpi tapa tallettaa rahaa, mutta sekin johtuu vain siitä, että Euteller on suomalainen palvelu ja Trustly ruotsalainen. Molemmat ovat finanssivalvonnan alaisia yrityksiä.

Eutellerillä talletettaessa riittää, kun valitsee vetosivun kassalla talletussumman ja kuittaa siirron nettipankissa omilla pankkitunnuksilla. Rahat ovat heti pelitilillä.

Trustlyllä talletttaminen onnistuu samalla tavalla, eli valitset vain maksutavan, talletettavan summan ja kuittaat siirron nettipankissa.

Trustly on kuitenkin pelaajalle ilmainen, eli siirrosta ei veloiteta mitään. Euteller on maksullinen, mutta silti esimerkiksi luottokorttitalletusta edullisempi: siirrosta otetaan 1,95% tai korkeintaan 2,95e maksu.

Nostaminen
Jos olet tallettanut Eutellerillä, voitot tulevat normaalina tiliirtona tilillesi. Vedonlyöntitoimistosta riippuen tämä tarkoittaa mitä tahansa parista päivästä viikkoon.

Trustlyn kautta talletetut rahat tulevat Trustlyn omana siirtona tilille. Jos kyseessä ei ole ensimmäinen nosto (eli henkilötietosi on jo vedonvälittäjän toimesta tarkastettu), rahat tulevat nopeasti: parhaimmillaan ne ovat tilillä jopa muutamassa tunnissa.

Tuetut pankit
Eutellerin tukemat suomalaiset pankit ovat: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki, Aktia, Tapiola, S-Pankki, POP-pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Trustlyn tukemien pankkien lista on yhtä kattava: Nordea, OP-Pohjola, Sampo, Säästöpankki, Aktia, Tapiola, S-Pankki, POP-pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken. Muiden pankkien asiakkaat voivat myös käyttää Trustlyä, mutta silloin siirto ei ole niin nopea.

Arvio

Eutellerin ja Trustlyn myötä muut talletustavat, varsinkin pitkän linjan pelaajille tuttu kansainvälinen pankkisiirto, siirtyvät historiaan.

Rahojen siirto maksunvälittäjän avulla suoraan omassa nettipankissa on kolmella tapaa ylivoimainen talletustapa: nopea, helppo ja turvallinen.

Erityisen verkkopankin käyttö sopii vedonlyöntiin. Vedonlyönti on nopealiikkeistä toimintaa, jossa kohteen keksittyä ei ole aikaa jäädä odottelemaan, joten talletukset täytyy pystyä hoitamaan nopeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *