Eurooppa-liiga: Ludogorets – Inter Milan to 20.02.2020 Klo 19.55

Eurooppa-liiga: Ludogorets – Inter MIlan  vedonlyöntivihje ja kertoimet

Bulgarialainen jalkapalloseura PFK Ludogorets Razgard on ison haasteen edessä torstaina Eurooppa-liigassa, kun joukkue kohtaa kotikentällään Lodogorec Arenella Inter Milanin. Ottelu alkaa kello 19.55 ja sitä voi seurata live-streamina muun muassa C Moren suoratoistopalvelusta. Pitkävetokertoimet povaavat vierasvoittoa

Ludogorets dominoi Bulgarian pääsarjaa

Ludogorets johtaa tällä hetkellä suvereenisti Bulgian pääsarjaa. Joukkue on ei ole hävinnyt yhtään ottelua pelaamastaan 21 koitoksesta. Ludogorets ei ole hävinnyt sitten heinäkuun puolivälin kuin yhden kotiottelun virallisissa sarjapeleissä. Tämä tappio tuli 0 – 1 lukemin Espanyolille Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Isännät lähtevät otteluun luonnollisesti paperilla altavastaajina mutta Itä-eurooppalaisilla pienillä stadioneilla pelattavat ottelut ovat aina hankalia, kaikille vastustajille.

Tilastofaktaa otteluun Ludogorets – Inter

Kun Milan johtaa vieraskentällä 0 – 1 se on voittanut ottelunsa 68% todennäköisyydellä

Kun Milan on häviöllä vieraskentällä 1 – 0 se on voittanut ottelunsa 50% todennäköisyydellä

Ludogorets ei ole hävinnyt yhtään edellisestä viidestä kotipelistä

Kun Ludogorets johtaa kotonaan 1 – 0 se on voittanut ottelunsa 88% todennäköisyydellä

Ludogorets on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 2.23 maalia kotipeleissä

Inter on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 1.83 maalia vieraissa.

 

Interille maistuisi menestys Euroopassa

Inter taistele tällä hetkellä vielä tiukasti Italian Serie A:n mestaruudesta. Antonio Conten nippu on vahva ja sillä on edellytykset napata helppo voitto Bulgarian reissulta. Interille oli pienoinen pettymys tippua Mestarien liigasta jo alkulohkojen jälkeen, joten Eurooppa-liiga menestykselle olisi varmasti tilausta. Interillä on myös vielä varmasti hyvin muistissa, miten Slavia Praha taisteli Nerazzurrilta 1 – 1 tasapelin Milanosta. Altavastaajaan pitää suhtautua nöyrästi.

 

[bethard type=

 

Vedonlyönti: Ludogorets – Inter

Interin tämän kauden ehdoton hahmo on ollut Valioliigaseura Manchester Unitedista Interiin siirtynyt Romelu Lukaku. Belgialainen on yhdessä argentiinalaisen aisaparinsa Lautaro Martinezin kanssa tehnyt tällä kaudella suurimman osan Interin maaleista. Mestarien liigassa Lukaku teki viidessä ottelussa kaksi maalia, Lautaron viimeistellä kuudessa alkulohkon pelissä peräti viisi maalia. Tästä edellä mainitusta kaksikosta löytyy varmasti maalintekijä myös torstai-illan kamppailuun.

Maalitenkijäkertoimet tarjoaa  LeoVegasilta:

Romelu Lukaku tekee maalin – 2.10

Lautaro Martinez tekee maalin – 2.50

Lyö vetoa ottelusta LeoVegasilla! »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *