Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina – Celtic kello 19.55 to 20.2.2020

Eurooppa-liigan pudotuspelit käynnistävät torstaina. Kierroksen aikana pelataan useampi mielenkiintoinen ottelu, joista toinen on tämä FC Kööpenhaminan ja Celticin välinen kohtaaminen. Peliyhtiöt ovat nostaneet skotlantilaisseuran otteluun hienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta tanskalaisseuraa ei sovi missään nimessä aliarvioida.

Aikaisemmat kohtaamiset

FC Kööpenhamina ja Celtic ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kaksi kertaa aikaisemmin. Nämä molemmat kohtaamiset nähtiin Mestarien liigan alkulohkossa kaudella 2006-2007. Tuolloin joukkueiden ensimmäinen osaottelu päättyi Celticin 1-0 kotivoittoon, mutta toisessa pelissä tanskalaisseura puristi kotikentällään skotlantilaisseurasta 3-1 kotivoiton.

Lähtökohdat

FC Kööpenhamina eteni Eurooppa-liigan pudotuspeleihin sijoittumalla B-lohkossa toiseksi. Stale Solbakkenin suojateille kirjattiin kuudesta alkulohkon pelistä kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio. Tuo ainoa tappio alkulohkossa tuli alkulohkon päätösottelussa B-lohkon voittaneelle Malmölle.

Celtic puolestaan eteni Eurooppa-liigan pudotuspeleihin voittamalla E-lohkon. Neil Lennonin suojateille kirjattiin kuudesta alkulohkon pelistä neljä voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Tuo skotlantilaisseuran ainoa tappio tuli alkulohkon päätösottelussa CFR Cjulille.

Ennakoidut kokoonpanot

FC Kööpenhamina joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Nicolai Boilesenia, Robert Mudrazijaa, Viktor Fischeria ja Jonas Windiä. Celticiltä puolestaan puuttuu pelistä Michael Johnston.

FC Kööpenhamina (4-4-2):
Johansson – Bengtsson, Nelsson, Papagiannopoulos, Varela – Damary, Zeca, Stage, Jensen – Santos, Sotiriou.

Celtic (3-5-2):
Foster – Ajer, Jullien, Simulovic – Forrest, McGregor, Brouwn, Ntcham, Taylor – Griffits, Edouard.

Celtic ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Celticin otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä FC Kööpenhaminalta puuttuu kokoonpanostaan muutama iso syömähammas. Vierasjoukkueen osakkeita nostaa myös se, että Celtic on jäänyt 15 edellisessä pelissä ainoastaan kerran pisteittä. Loput 14 peliä se on voittanut ja vieläpä selvästi.

Luotetaan me täällä Kertoimet.comissa kuitenkin siihen, että FCK pystyy taistelemaan tästä pelistä kunniallisen tuloksen ja tägätään lapulle tasuri. Tätä me perustelemme sillä, ettei kumpikaan näistä joukkueista halua hävitä tätä ensimmäistä osaottelua, vaan yrittää päästä toiseen peliin mahdollisimman suotuisissa asemissa. Parhaan kertoimen tasapelille tarjoaa NordicBet.

Lyö tasapelin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *