Eurooppa-Liiga: FC Kööpenhamina – Basaksehir kello 19.55 ke 4.8.2020

Eurooppa-liigan pudotuspelit jatkuvat keskiviikkona neljän ottelun voimin. Kierroksen ehdoton herkkupala on tämä tanskalaisen FC Kööpenhaminan ja turkkilaisen Basaksehirin välinen kohtaaminen. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista, mikä on ymmärrettävää, sillä lähtökohdat kamppailulle ovat täysin ympäripyöreät.

Aikaisemmat kohtaamiset

FC Kööpenhamina ja Basaksehir ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kerran. Tämä nähtiin maaliskuussa, jolloin osapuolet pelasivat ensimmäisen osaottelun Basaksehir Fatih Terim Stadiumilla Istanbulissa. Tuossa ottelussa kotijoukkue oli 1-0 lukemin parempi. Ikävä kyllä meillä ei ole tarjota tähän peliin parhaita paloja.

Lähtökohdat

FC Kööpenhaminan kausi on ollut loukkaantumisen vuoksi vuosiko sanoa kaksijakoinen. Joukkue jäi Tanskan pääsarjassa toiseksi, mutta europeleissä joukkueella on kulkenut, sillä se on edennyt vaikeuksista huolimatta Eurooppa-liigan välieriin asti. FCK:n isoimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat liittyneet puolustuspeliin. Tanskalaisseura kykenee kyllä tekemään ottelusta toiseen maaleja, mutta peräpää ei tahdo millään pysyä kasassa 90. minuuttia. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä Stale Solbakken tekee asialle kesän aikana, sillä nykyisellä materiaalilla se ei kykene haastamaan FC Midtjyllandia myöskään ensi kaudella.

Basaksehirin kausi Turkin pääsarjassa oli onnistunut, sillä se voitti maansa mestaruuden. Sanottakoon suoraan, että vielä alkukaudesta me emme uskoneet tähän, sillä turkkilaisseuralla oli niin paljon jumppaamista oman hyökkäyspelinsä kanssa, vaikka sen kärjessä häärii muun maussa Demba Ba ja Robinho. Siinä missä FC Kööpenhaminalla oli ongelmia puolustuspelinsä kanssa, niin Basaksehirillä se on toiminut koko kauden.

Ennakoidut kokoonpanot

Molempien joukkueiden lähtökohdat ottelulle ovat hyvät, sillä ennakkotietojen mukaan ainoa poissaolija on FC Kööpenhaminan Michael Santos, joka on punaisen kortin vuoksi sivussa.

FC Kööpenhamina (4-4-2):
Johansson – Bengtsson, Papagiannopoulos, Nelsson, Varela – Fischer, Zeca, Stage, Jensen – N´Doye, Daramy.

Basaksehir (4-3-3):
Gunok – Caicara, Skrtel, Epureanu, Clichy – Aleksic, Tekdemir, Kahveci – Visva, Ba, Crivelli.

Pienten marginaalien peli

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tämä on ymmärrettävää, sillä lähtökohdat ovat täysin ympäripyöreät. FC Kööpenhaminan voiton puolesta puhuu kotietu ja parantunut loukkaantumistilanne. Basaksehirin voiton puolesta puhuu puolestaan parempi materiaali ja ensimmäisen osaottelu voitto, mikä helpottaa lähtökohtia.

Koska ottelun lähtökohdat ovat sen verran tasaiset, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan tätä peliä vaihtoehtoisten vetojen kautta. Tässä lapulle laitetaan molempien joukkueiden maali. Tätä me perustelemme sillä, että FCK:n pitää saada tässä pelissä maali aikaiseksi, mikäli se mielii taistella jatkopaikasta. Tämä puolestaan avaa vieraille mahdollisuuden vastaiskuihin. Peliyhtiö 888 tarjoaa molempien joukkueiden maalille 1,87-kertoimen.

Lyö molempien joukkueiden maalin vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *