EURO 2020: Ukraina – Portugali klo 21.45 Ma 14.10.2019

Maanantain EM-karsintojen mielenkiintoisin matsi nähdään Kiovassa, jossa toisistaan mittaa ottavat Ukraina ja Portugali. Peliyhtiöt ovat nostaneet Portugalin otteluun ennakkosuosikiksi, mutta Andriy Shevchenkon Ukrainaa ei missään nimessä pidä aliarvioida.

Aikaisemmat kohtaamiset

Ukraina ja Portugali ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kolmesti. Näistä peleistä yksi on päättynyt Ukrainan voittoon, kertaalleen pisteet on mennyt jakoon ja kertaalleen voiton on vienyt Portugali. Maiden tuorein kohtaaminen on perua maaliskuulta, jolloin osapuolet pelasivat Lissabonissa 0-0 tasapelin. Maiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa yksi asia pistää silmään ja tämä on kotietu, sillä kotijoukkueena pelannut osapuoli on saanut maiden kolmesta kohtaamisesta joka kerta vähintään yhden pisteen (2-1-0).

Maiden tuoreimman kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Ukraina lähtee otteluun B-lohkon piikkipaikalta. Andriy Shevchenkon suojatit ovat pelanneet EM-karsinnoissa kuusi ottelua, joista maalle on kirjattu viisi voittoa ja yksi tasapeli. Tuo ainoa tasapeli tuli EM-karsintojen avausottelussa Portugalia vastaan. Kerrotaan myös samaan hengenvetoon, että Ukrainan maaliero näissä karsinnoissa on 13 tehtyä maalia ja yksi päästetty takaisku.

Portugali lähtee otteluun puolestaan B-lohkon toiselta sijalta. Portugali aloitti EM-karsinnat kahdella tasapelillä, kun Cristiano Ronaldo ilmoitti jättävänsä maajoukkuepelit tulevaisuudessa väliin. Supertähti kuitenkin pyörsi päätöksensä, kun Portugalin tie oli nousta pystyyn heti karsintojen alussa. Tähden paluun jälkeen Portugali on voittanut kaikki kolme peliään 12-3 maalierolla.

Ennakoidut kokoonpanot

Ukraina (4-1-4-1):
Pyatov – Sobol, Matviienko, Kryvtsov, Bolbat – Stepanenko – Marlos, Malinovsky, Zinchenko, Yarmolenko – Moraes.

Portugali (4-3-3):
Patricio – Guerreiro, Pepe, Dias, Semedo – Fernandes, Pereira, Moutinho – Silva, Joao Felix, Ronaldo.

Portugali ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Portugalin otteluun ennakkosuosikiksi mikä on ymmärrettävää, mutta Ukrainaa ei missään nimessä pidä aliarvioida. Vaikka Portugali onkin ottelun ennakkosuosikki, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisten vetojen puolesta. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan Cristiano Ronaldon osuma, johon Unibet tarjoaa 2,28-kertoimen.

Lyö Cristiano Ronaldon osuman puolesta vetoa vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *