Euro 2020 karsinnat: Englanti – Montenegro 14.11.2019

Englannilla on juhlaottelu Wembleyllä. Pistekin riittäisi EM-kisapaikkaan, mutta eiköhän se ole niin, että Kolme Leijonaa tekee heikosta Montenegrosta reikäjuustoa.

Kolme Leijonaa on täysin ylivoimainen

Englannin ja Montenegron karsintaottelussa on taustalla hieman kohua, juhlan aihetta ja ratkaisun paikat.
Jos Englanti saa kahdesta jäljellä olevasta ottelusta pisteekin, niin se varmistaa maan paikan ensi kesän EM-kisoissa. Ottelu on samalla myös Englannin maajoukkuee, Kolmen Leijonan, tuhannes maaottelu.
Kohu ottelun alla on se, että maajoukkueleirillä Manchester Cityn Raheem Sterling ja Liverpoolin Joe Gomez kävivät käsiksi toisiinsa. Syynä oli viime viikonloppuna pelattu Valioliigan huippuottelu Liverpool – Manchester City, jossa pelaajat jo nahistelivat. Sterling hyllytettiin kahakan vuoksi tästä ottelusta.

Kane, Rashford ja Sancho

Kun Sterling on sivussa, niin Englannin manageri Gareth Southgate laittanee avaukseen keskushyökkääjä Harry Kanen rinnalle Marcus Rashfordin sekä Jadon Sanchon. Ja kyllähän tuo kolmikko hoitelee maailman rankkauksessa sijalle 61. sijoitetun joukkueen.

Montenegro ei ole voittanut karsinnoissa vielä otteluakaan. Englanti notkahti lokakuussa Tsekin vieraana ja hävisi 1-2. Seuraavassa ottelussa Bulgaria sai sitten kotikentällään tuntea Englannin ryhtiliikkeen. Englanti voitti 6-0.

Juhlaottelu Wembleyllä ja paikka EM-kisoihin haarukassa. Englanti -3.5 Unibetin kertoimella 2.65 on varmasti aivan hyvä veto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *