CS:GO ESL Pro League: Team Liquid – 100 Thieves 28.03.2020 klo 23.00

CS:GO ESL Pro League: Team Liquid – 100 Thieves 28.03.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

ESL Pro Leaguessa pelataan perjantaina 28.03.2020 muutama mielenkiintoinen ottelu. Syvennymme tänään kello 23.00 alkavaan otteluun Team Liquid vs. 100 Thieves. Team Liquid lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina mutta kuten 100 Thieves eilen osoitti, romuttaen vihjeemme, joukkuetta ei kannata aliarvioida.

Team Liquid hävisi yllättäen edellisen

Team Liquid on ehdotonta maailman eliittiä. Ranking 6. on tämän turnauksen yksi suosikeista ja joukkue haluaa varmasti karistaa huonoimman rankingsijoituksen sitten toukokuun 2018 ja nousta takaisin TOP 5:seen. Jenkkijoukkue aloitti turnauksen erittäin vahvasti, kun se voitti avausottelussa MiBR:n. Lähes legendaarinen brasilialaisjoukkue taipui avauksessa suoraan tuloksella 2-0 kun Team Liquid vei murskaavasti Overpassin lukemin 16-7 ja sen jälkeen Dustin 2:n numeroin 16-2.

Turnauksen toisessa, eilen pelatussa, ottelussa Team Liquid kohtasi täysin altavastaajaksi arvioidun Swole Patrolin. Liquid sai otteluun vastustajan sekä hyvän avausottelun ansioista hädin tuskin 1,10 kertoimen mutta kaikkien yllätyksesi joukkue hävisi tämän 2-0. Liquid valitsi tähän otteluun Overpassin mutta hävisi sen 16-12. Tätä karttaa ei kuitenkaan todennäköisesti nähdä illan ottelussa koska 100 Thieves on bannannut sen edellisessä otteluissa.

100 Thieves hyvässä formissa

100 Thieves voitti vaivoin omassa avauksessaan Liquidia pataan vetäneen Swole Patrolin lukemin 2-1. Vielä viime syksynä nimellä Renegades tunnettu joukkue lähti eilen kamppailuun Evil Geniusessia vastaan altavastaajana mutta voitti tämänkin ottelun 2-1. 100 Thieves johtaa juuri nyt D-lohkoa ja voitto tästä sementoisi sen aseman lohkokärkenä.

Rosvolauma on voittanut 4 edellisestä viidestä ottelustaan ja on erittäin mielenkiintoinen fakta, että edelliseen yhdeksään otteluun se ei ole hävinnyt kertaakaan lukemin 2-0. Jos joukkue on voittanut ottelussa erän, se on voittanut myös koko pelin. 100 Thieves on menestynyt viime peleissä erityisen hyvin Nukessa ja Vertigossa vaikka kumpikaan ei ole first pick, jos ottelussa päädytään kolmanteen erään niin ratkaisu nähtäneen toisessa näistä mapeista joukkueelle maistuvista mapeista.

Kerroinpoiminnat

Kertoimet ovat tässä ottelussa vahvasti Liquidin puolella mutta nyt 100 Thievesin form on nousujohteinen. Vedonlyöntisivusto tarjoaa 100 Thievesin suoralle voitolle kertoimen 2.60 joka kieltämättä houkuttelee. Karttojen tasoitukselle +1,5 saa 100T:lle vielä kertoimen 1.60 mikä on niin ikään pelattava! Täydet kolme erää vaativalle pelille ja yli 2.5 kartan vedolle saa digitaalit 1.90. 

 

Lyö vetoa tästä CS:GO ottelusta Unibetilla!!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *