CS:GO ESL Pro League: OG – TYLOO kello 15.00 27.03.2020

CS:GO ESL Pro League: OG – TYLOO 27.03.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

ESL Pro Leaguessa pelataan perjantaina 27.03.2020 mielenkiintoinen ottelu kun suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virtasen johtama OG kohtaa kello 15.00 alkavassa ottelussa TYLOO-joukkueen. Virtanen on Suomen ehkä tunnetuimman CS: GO joukkueen ENCE:n entinen kippari, joka tekee nyt kovaa jälkeä OG:n kanssa. OG kohtaa TYLOO:n ensimmäisen kerran ja kertoimien valossa ottelun pitäisi olla OG:lle vain pala kakkua.

Miten OG ja Aleksib onnistuvat?

OG on tanskalainen eSport-organisaatio, joka on tullut tunnetuksi erityisesti DOTA 2 saavutetun menestyksen parissa. CS:GO:n parissa OG on ollut vasta tämän vuoden ja Aleksib:n signaus pelinjohtajaksi oli osoitus siitä OG haluaa saavuttaa CS:GO:n parissa vastaavaa menestystä kuin aiemmin muilla areenoilla. OG voitti edellisessä BLAST Premier turnauksessa kahdesti maailman kahdeksanneksi rankatun Evil Geniusin mutta kaksi tappiota eliittijoukkue G2:lle tiesi sitä, että joukkue jäi välierien ulkopuolelle sijoittuen sijoille 5-8. OG on pelannut nyt lyhyen historian aikana 39 karttaa tilastoin 18 – 21.

BnTeT lähti, TYLOO ei ole enää entisensä

TYLOO:n on selvästi heikompi joukkue ja tiimin ranking on 30. TYLOO:n sijoittui vielä viime marraskuussa GS:GO Asian Championship turnauksessa sijalle 4. Joukkue ei kuitenkaan ole enää sama sillä joulukuussa 2019 TYLOO menetti parhaan pelaajansa Hansel “BnTeT” Ferdinandin. Vaikka TYLOO on ollut pitkään altavastaajan roolissa eri otteluissa niin BnTeT johdolla joukkue onnistunut saavuttamaan satunnaisia urotekoja ja yllätysvoittoja, jos joukkue erehdyttiin aliarvioimaan. Ilman indonesialaista pelaajaa TYLOO ei saavuttanut kuudessa ensimmäisessä yhtään otteluvoittoa ja vain yhden karttavoiton. Asia Minor Championship karsinnoissa irtosi kolme voittoa mutta siinä tärkeimmässä, paikan itse turnauksekseen oikeuttavassa ottelussa tuli selkään.

Kerroinpoiminnat

Vedonlyöntisivut pitävät OG:ta ottelun isona ennakkosuosikkina. Kertoimet ovat suoralle voitolle maltilliset mutta mitenkä se sanonta meni, korkoa korolle? Nostetaan Betsafen kertoimista otteluun OG:n suora voitto, kartta 1 voitto sekä rohkeammille veikkaajille karttojen määräksi yli 2.5 mikäli TYLOO saisi yllätettyä OG:n kertaalleen.

Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.28

Molemmat joukkueet tekevät maalin, ottelussa yli 1.5 maalia – 1.40

Ottelussa yli 2.5 karttaa – 2.19

 

Lyö vetoa tästä CS:GO ottelusta Betsafella!!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *