EURO2020: Englanti – Kosovo klo 21.45 Ti 10.9.2019

EM-karsinnat jatkuvat tiistaina seitsemän ottelun voimin, jonka jälkeen näitä pelejä seuraa kuukauden mittainen tauko. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita nähdään Wembleyllä, jossa toisistaan mittaa ensimmäisen kerran historiassa ottavat Englanti ja Kosovo. Molemmat maat ovat pelanneet lupauksia herättävät karsinnat, mutta tästä huolimatta Englanti on ottelussa selvä ennakkosuosikki.

Lähtökohdat ottelulle

Gareth Southgaten suojatit aloittivat EM-karsinnat tylyllä 5-0 voitolla Tshekistä. Tämä komea voitto sai jatkoa seuraavassa ottelussa Montenegroa vastaan, joka joutui myöntämään englantilaiset paremmaksi 5-1 lukemin. Alkulohkon kolmannessa ottelussa Englanti jatkoi murskavoittojen linjaa ja kaatoi Bulgarian 4-0 lukemin, näin Englannin maaliero kolmen pelin jälkeen on 14-1.

Kosovo lähtee otteluun A-lohkon toiselta sijalta. Maa on pelannut yhden ottelun enemmän kuin lohkoa johtava Englanti. Kosovo aloitti EM-karsinnat tasapeleillä Bulgariaa ja Montenegroa vastaan. Näistä tasapelejä seurasi 2-3 voitto Bulgariasta ja 2-1 kotivoitto Tshekistä.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että Harry Kane ja Raheem Sterling ovat Englannin tehokkaimmat maalintekijät EM-karsinnoissa viidellä osumalla. Kosovon parhaat maalintekijät EM-karsinnoissa ovat puolestaan kahdella osumalla Vedat Muriqi ja Milot Rashica, näistä jälkimmäinen on loukkaantumisen vuoksi sivussa tästä pelistä.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Ennakoidut kokoonpanot

Englanti (4-3-3):
Pickford – Rose, Maguire, Keane, Alexander-Arnold – Chamberlain, Rice, Henderson – Sterling, Kane, Rashford.

Kosovo (4-2-3-1):
Muric – Vojvoda, Rhahmani, Aliti, Hadergjnaj – Voca, Halimi – Zhergrova, Celina, Rashani – Muriqi.

Englanti ennakkosuosikki

Englanti lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sillä maalla on koti- ja materiaalietu puolellaan. Englannin voiton puolesta puhuu pelaamaan myös se, että maa on ollut vakuuttavassa kunnoissa näissä karsinnoissa, joista kertoo myös jo aikaisemmin mainittu 14-1 maaliero kolmen pelin jälkeen.

Koska Englannin suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan tätä peliä vaihtoehtoisten vetojen kautta. Näissä lapulle voitaisiin laittaa se, että Marcus Rashford tekee ottelussa maalin. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,78 kertoimen.

Lyö Marcus Rashfordin maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *