Vysshaya Liga: Energetik-BGU – FC Minsk kello 14.00 su 5.4.2020

Valko-Venäjän pääsarjassa pelataan sunnuntaina kolmen ottelun kierros. Kierroksen tarjonta aloittaa tämä sarjajohtajien kohtaaminen. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mikä on helppo ymmärtää, sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät puolensa miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Energetik-BGU ja FC Minsk ovat kohdanneet toisensa historian saatossa viisi kertaa. Näistä viidestä kohtaamisesta Energetik-BGU on voittanut kolme ottelua, kertaalleen pisteet ovat menneet jakoon ja kerran FC Minsk on ollut parempi.

Joukkueiden tuoreimmat kohtaamiset ovat viime kaudelta. Tuolloin osapuolet mittasivat paremmuuttaan kaksi kertaa. Kaksikon ensimmäinen kohtaaminen päättyi 3-3 tasapeliin, mutta toisessa kohtaamisessa Energetik-BGU oli parempi tylyin 1-6 -lukemin.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan, että Energetik-BGU on saanut joukkueiden neljästä tuoreimmasta kohtaamisesta joka kerta vähintään pisteen (3-1-0). FC Minkskin ainoa voitto on puolestaan 14 vuoden takaa. Tuolloin se kaatoi Energetikin 1-2 lukemin.

Molemmilla kuusi pistettä

Energetik-BGU sijoittui Valko-Venäjän pääsarjassa päättyneellä kaudella viidenneksi viimeiseksi. Kuluvan vuoden joukkue on kuitenkin aloittanut vahvasti, sillä se kaatoi kauden avausottelussa BATE Borisovin 3-1 lukemin ja otti tämän jälkeen 0-1 voiton Rukh Brestistä.

FC Minsk sijoittui päättyneellä kaudella Valko-Venäjän pääsarjassa puolestaan yhdeksänneksi. Kuluvan kauden Minskin pienempi seura on kuitenkin aloittanut vahvasti, sillä kauden avausottelussa se kaatoi sarjanousija Belshinan 1-3 ja tämän jälkeen se puristi Minskin paikallisottelussa 3-2 voiton Dinamosta.

Tasainen peli tulossa

Tietävälle olisi tässä pelissä nyt hyvät kertoimet tarjolla. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mikä on ymmärrettävää, sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvin ja ovat suht hyvin organisoituja. Energetikin voiton puolesta tässä ottelussa puhuu se, että joukkue on hävinnyt tämän vuoden aikana ainoastaan yhden pelin, myös kotietu painaa vaakakupissa hieman ja se, että FC Minsk on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran 14 vuotta sitten.

FC Minskin voiton puolesta puolestaan puhuu alkukauden esitys ja voitto Dinamo Minskista. Tuo ottelu oli joukkueen hallussa hyvin 80. minuuttia, ennen kuin ”Isoveli” heräsi talviuniltaan ja alkoi pelaamaan voitosta. Koska molemmat joukkueet ovat suht. hyvin organisoituja, niin laitetaan me täällä lapulle alle 2,5 maalin ottelu. Unibet tarjoaa tähän vaihtoon asiallisen 2,08 kertoimen.

Lyö alle 2,5 maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *