Ystävyysottelu: Elfsborg – Halmstad kello 17.00 la 28.3.2020

Harjoituspelit jatkuvat Ruotsissa useamman ottelun voimin lauantaina. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita on tämä Elfsborgin ja Halmstadin välinen kohtaaminen. Mikäli historia toistaa itseään tässä pelissä, niin ottelusta tulee vähämaalinen peli, joka päättyy Elfsborgin voittoon.

Aikaisemmat kohtaamiset

Elsborg ja Halmstad ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 82 kertaa. Näistä peleistä Elfsborg on voittanut 37 ottelua, 22 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 22 kertaa kentältä on poistunut voittajana Halmstad. Kaksikon tuorein kohtaaminen nähtiin vuosi sitten samaan aikaan. Tuolloin Halstad kaatoi Elfsborgin 1-0 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista. Vierasjoukkue on puolestaan voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran heinäkuussa 2011. Tuon jälkeen osapuolet ovat kohdanneet 13 kertaa, joista vierasjoukkue on saanut viisi tasapeliä kokoon.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä vierasjoukkue on tehnyt kaksikon neljässä tuoreimmassa kohtaamisessa ainoastaan yhden maalin. Noita maaleja ei ole muutenkaan nähty joukkueiden välisissä väännössä, sillä osapuolten yhdeksässä edellisessä kohtaamisessa on nähty ainoastaan kerran yli kahden maalin ottelu.

Katso videota joukkueiden parin vuoden takaisesta kohtaamisesta.

Lähtökohdat

Elfsborg sijoittui päättyneellä kaudella Ruotsin pääsarjassa kahdeksanneksi. Kuluvan vuoden aikana joukkue on pelannut kahdeksan ottelua. Näistä peleistä viisi on ollut ystävyysotteluita, kun taas kolme ovat liittyneet Ruotsin Cupin peleihin.

Noista viidestä ystävyysottelusta Elfsbortille kirjattiin kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. Ruotsin Cupin alkulohkossa joukkue voitti kaksi ottelua ja hävisi yhden pelin. Tuosta tappiosta huolimatta Elfborg voitti lohkonsa ja kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Häckenin.

Halmstad puolestaan pelasi päättyneellä kaudella Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kuudenneksi. Kuluvan vuoden aikana joukkue on pelannut kymmenen harjoitusottelua. Näistä peleistä seitsemän on ollut ystävyysotteluita ja kolme Ruotsin Cupin peleljä.

Hamstad aloitti kauden hyvin ja keräsi kuudesta ensimmäisestä pelistä neljä voittoa, yhden tasapelin ja yhden tappion. Kun joukkue aloitti Ruotsin cupin pelit, niin kurssi muuttui, sillä neljästä viimeisestä ottelusta joukkueelle on kirjattu yksi voitto ja kolme tappiota.

Elfsborg ennakkosuosikki

Elfsborg lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mikä on ymmärrettävää, sillä joukkueella on parempi materiaali jalkeilla. Lisäksi se pelaa sarjaporrasta ylempänä ja on muutenkin esiintynyt kuluvan vuoden aikana paremmin kuin Halmstad. Tämä vuoksi me suosittelemme lyömään kotijoukkueen voiton puolesta vetoa.

Mikäli kerroin Elfsborgin suoran voiton kerroin tuntuu pieneltä, niin tarkista millaisia kertoimia peliyhtiöt tarjoavat alle 2,5 maalin pelille ja Elfsborgin yli 1,5 maalin ottelulle. Mikäli kertoimet tuntuvat hyvältä niin pelaa niitä oman harkintasi mukaan.

Siirry tästä Unibetin sivuille pelaamaan »
Siirry tästä Bethardin sivuille pelaamaan »
Siirry tästä NordicBetin sivuille pelaamaan »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *