Eurooppa-liiga: Eintracht Frankfurt – Arsenal klo 19.55 To 19.9.2019

Eurooppa-liigan lohkovaiheen pelit pyörähtävät torstaina käyntiin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Commerzbank-Areenalla Frankfurtissa, jossa toisistaan mittaa ottavat Eintracht Frankfurt ja Arsenal. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mikä on ymmärrettävää, sillä lähtökohdat ovat monien asiantuntijoiden mielestä täysin ympäripyöreät.

Aikaisemmat kohtaamiset

Eintracht Frankfurt ja Arsenal eivät ole kohdanneet toisiaan historian saatossa. Kerrottakoon kuitenkin, että Frankfurt on kohdannut historiassaan 13 kertaa englantilaisseuran. Näistä peleistä joukkueelle on kirjattu kolme voittoa, viisi tasapeliä ja viisi tappiota. Arsenal on puolestaan kohdannut historiansa aikana 42 kertaa saksalaisseuran. Näistä peleistä englantilaisseuralle on kirjattu 19 voittoa, kuusi tasapeliä ja 16 tappiota. Kerrotaan vielä, että näistä tappiosta seitsemän on tullut Bayern Münchenille. Muiden saksalaisseurojen kanssa se on pärjännyt suht. hyvin.

Arsenalin otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Frankfurt on pelannut kuluvalla kaudella 15 peliä, kun mukaan lasketaan harjoitusottelut, Eurooppa-liigan karsinnat, Saksan cupin ja Bundesliigan pelit. Näistä peleistä saksalaisseuralle on kirjattu 11 voittoa ja neljä tappiota. Frankfurt ei kuitenkaan ole ollut viimeisten viikkojen aikana ihan niin kovassa kunnossa, mitä joukkueen kuntopuntari näyttää, sillä kuudesta viimeisestä pelistä sille on kirjattu kolme voittoa ja kolme tappiota.

Jos illan kotijoukkue on pelannut viimeisten viikkojen aikana ailahtelevasti, niin samaa voidaan sanoa myös illan englantilaisvierailijasta, sillä Arsenalille on kirjattu tämän kauden 12 ottelusta kirjattu viisi voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Edellisen voiton lontoolaisseura on ottanut yli kuukausi sitten. Tuolloin se kaatoi Burnleyn kotikentällään 2-1 lukemin.

Ennakoidut kokoonpanot

Frankfurt joutuu lähtemään otteluun ilman Marco Russia. Arsenalin tilanne on hieman haasteellisempi, sillä joukkueelta puuttuu ennakkotietojen mukaan tästä pelistä Alexandre Lacazette, Konstantinos Mavropanos, Hector Bellerin ja Kieran Tierney.

Eintracht Frankfurt (3-4-1-2):
Trapp – Hinteregger, Hasebe, Abraham – Kostic, Kohr, Rode, Costa – Kamada – Silva, Paciencia.

Arsenal (4-2-3-1):
Leno – Maitland-Niles, Chambers, Mustafi, Kolasinac – Willock, Xhaka – Pepe, Özil, Nelson – Aubameyang.

Arsenal matkaa loukkaantuneena Saksaan

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät ja huonot puolensa miksi heidän puolestaan kannattaisi lyödä vetoa. Frankfurtin voiton puolesta puhuu kotietu, paremmin sujunut alkukausi, loukkaantumistilanne sekä rekordi englantilaisseuroja vastaan. Arsenalin voiton puolesta puolestaan puhuu parempi materiaali sekä historia saksalaisseuroja vastaan, sillä Tykkimiehet ovat olleet syystä tai toisesta vaikeita vastuksia näille pienemmille saksalaisseuroille.

Koska ottelun lähtökohdat ovat meidän mielestämme sen verran ympäripyöreät, niin lähdetään pelaamaan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa laitetaan Pierre-Emerick Aubameyangin osuma lapulle. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 2,17 kertoimen. Tätä me perustelemme hyökkääjän nopeudella, joka on omiaan aiheuttamaan saksalaisseuran puolustukselle ongelmia.

Lyö Pierre-Emerick Aubameyangin maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *