Wimbledon: Novak Djokovic – Roger Federer klo 16 su 14.7.2019

Sunnuntaina pelataan Wimbledonin miesten finaali kun All England klubin kentälle astuvat turnauksen kaksi korkeimmalle sijoitettua pelaajaa, Serbian Novak Djokovic (1) ja Sveitsin Roger Federer.

Roger Federer pitää hallussaan Wimbledonin ennätystä mestaruuksissa ja jahtaa nyt kahdeksatta mestaruuttaan. Djokovic ei ole kovinkaan paljoa huonompi sillä hänellä on nyt viides voitto tähtäimessä.

Unibet on asettanut ykkössijoitettu Djokovicin selväksi suosikiksi kertoimella 1.53 kun Federerin voitosta tarjotaan 2.50 kerroin.

Djokovic ei saa antaa yleisön häiritä.

37-Vuotias Federer tulee olemaan yleisön suuri suosikki tässä ottelussa sillä luultavimmin 90% stadionin katsojista tulee olemaan sympaattisen sveitsiläisen puolella. Tämä näkyi jo semi-finaalissa Nadalia vastaan ja kannatus tulee kasvamaan vielä ennemmän tähän otteluun. Djokovicia selvästi häiritsi omassa semi-finaalissaan kun yleisö oli Bautista-Agutin puolella. Hän ei saa sen häiritä nyt ja paras tapa tähän on murtaa nopeasti Federerin syöttö ja hiljentää heidät.

Nordicbet tarjoaa 1.97 kertoimen sille että Djokovic voittaa ensimmäisen erän ja koko ottelun.

Federer voittaa vähintään yhden erän, eikös?

Djokovic on tässä ottelussa suosikki ja ihan syystä. Vaikka Federer on ruohon kuningas niin Djokovic on voittanut Federerin Wimbledonin finaalissa kahdella edellisellä kerralla vuosina 2014 ja 2015. Djokovic on tenniksen paras palauttaja ja mitä pidempiä pallorallit ovat niin sitä varmemmin serbialainen tulee voittamaan ottelun.

Federer voitti Nadalia vastaan lähes 60% palloralleista joissa oli 5 tai useampi lyönti. Hänen pitää pelata vieläkin paremmin Djokovicia vastaan ja varmistaa että hänen ykkössyöttönsä on korkealla tasolla, jos hän aikoo voittaa tämän ottelun.

Nadalia vastaan käyty semi-finaali kesti neljä erää, mutta se oli fyysisesti ja henkisesti rankka ottelu Federerille. Yksi avain kysymys on että pystyykö hän palautumaan tähän otteluun? Yleisön tuki ja Federerin tämänhetkinen iskukyky varmistaa että hän sveitsiläinen voittaa vähintään yhden erän. Se voi hyvinkin olla ensimmäinen erä.

Unibet tarjoaa Federerin ensimmäisen erän voitolle 2.25 kertoimen.

Lyö vetoa Wimbledon 2019 tennisturnauksen peleistä tästä:

Vedot:

Uskomme että Djokovic on liian vahva tässä ottelussa ja tulee voittamaan lukemin 3-1. Veikkausvihje on että serbialainen voittaa vähintään kahdella erällä kertoimella 2.02. Nordicbet tarjoaa kuitenkin mielenkiintoisen kohteen. Djokovic häviää ensimmäisen erän mutta voittaa ottelun kertoimella 5.95. Siihen voi muutaman latinkin laittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *