Vysshaya Liga: Dinamo Brest – Slavia Mozyr kello 19.30 la 4.4.2020

Lauantain futiskierroksen Valko-Venäjän pääsarjassa päättää tämä Dinamo Brestin ja Slavia Mozyrin välinen kohtaaminen. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun selväksi ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä Slavia on voitanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran lähes viisi vuotta sitten. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Dinamo Brest ja Slavia Mozyr ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 37 kertaa. Näistä peleistä Dinamo Brest on voittanut 15 ottelua, kahdeksan kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 14 kertaa kentältä on poistunut voittajana Slavia Mozyr.

Joukkueiden tuoreimmat kohtaamiset ovat perua viime kaudelta, jolloin osapuolet kohtasivat kaksi kertaa. Kaksikon ensimmäinen vääntö päättyi 0-0 tasapeliin, mutta toisessa kohtaamisessa Dinamo Brest nappasi Slavia Mozyrista 2-4 vierasvoiton.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa yksi asia pistää silmään, sillä Brest on saanut joukkueiden kuudesta tuoreimmasta kohtaamisessa joka kerta vähintään pisteen (4-2-0). Slavia Mozyr on puolestaan voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran syyskuussa 2015.

Lähtökohdat

Dinamo Brest voitti päättyneellä kaudella Valko-Venäjän mestaruuden ja on aloittanut myös kuluvan vuoden vahvasti, sillä kaikki pelit yhteen laskettuna joukkue on hävinnyt tämän vuoden aikana ainoastaan yhden pelin. Tämä nähtiin harjoituskauden toisessa ottelussa Dynamo Kiovaa vastaan.

Itse otteluun Dinamo Brest lähtee sarjataulukon viidenneltä sijalta. Hallitseva mestari aloitti kautensa Valko-Venäjän pääsarjassa 1-1 tasapelillä Smolevichia vastaan, mutta tätä tasapeliä seurasi niukka 0-1 vierasvoitto Slutskista.

Slavia Mozyr sijoittui puolestaan päättyneellä kaudella Valko-Venäjän pääsarjassa kahdeksanneksi. Joukkue on myös aloittanut kuluvan vuoden hyvin, sillä muutamia harjoituskauden tappioita lukuunottamatta Slavia on voittanut lähes kaikki pelit.

Itse otteluun Slavia lähtee sarjataulukon 12 sijalta. Joukkue aloitti kautensa 3-1 tappiolla Slutskille, mutta kauden toisessa ottelussa se otti 2-1 voiton Bate Borisovista.

Dinamo Brest ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Dinamo Brestin otteluun ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä Brest on ollut syystä tai toisesta Slavia Mozyrille vaikea vastus kaadettavaksi. Koska kotijoukkueen suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan kotijoukkueen voittoa -1 tasoituksella, jolloin Dinamo Brestin kerroin nousee Unibetilla 2,02.

Lyö Dinamo Brestin -1 voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *