Belarus Cup: Dinamo Brest – Shakhter Soligorsk kello 19.30 ke 8.4.2020

Valko-Venäjän cupin toisessa välierässä toisistaan mittaa ottavat Dinamo Brest ja Soligorsk. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tämä näkemys on ymmärrettävää sillä näiden joukkueiden kohtaamiset ovat viime vuosina olleet tasaisia ja vähämaalisia pelejä. Ottelua pääsee katsomaan UnibetTV:n kautta suorana lähetyksenä.

Aikaisemmat kohtaamiset

Dinamo Brest ja Shakhter Soligorsk ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 66 kertaa. Näistä peleistä Dinamo Brest on voittanut 17 ottelua, 20 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 29 kertaa kentältä on poistunut voittajana Shakhter Soligorsk. Kaksikon tuorein kohtaaminen nähtiin maaliskuun alussa. Tuolloin Brest kaatoi Valko-Venäjän Super Cupin finaalissa Soligorskin 2-0 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne allekkain.

1. Brest on saanut joukkueiden neljästä tuoreimmasta kohtaamisesta joka kerta vähintään pisteen.
2. Joukkueiden neljästä tuoreimmasta väännöstä kolme on päättynyt tasan.
3. Kaksikon neljä tuoreinta kohtaamista ovat alle 2,5 maalin pelejä.
4. Soligorsk on tehnyt joukkueiden neljässä tuoreimmassa kohtaamisessa yhden maalin.
5. Soligorsk on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran heinäkuussa 2017.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa oli hyvä tunnelma. Saat siitä maistiaisia alla olevasta videosta.

Lähtökohdat

Dinamo Brest voitti päättyneellä kaudella Valko-Venäjän mestaruuden. Joukkue on myös pelannut tämän vuoden puolella hyvin, sillä 13 pelatusta ottelusta hallitsevalle mestarille on kirjattu viisi voittoa, kuusi tasapeliä ja kaksi tappiota. Toinen näistä tappioista tuli viime viikonloppuna Slavia Mozyrille. Ennen kuin mennään vastustajaan, niin kerrotaan vielä, että Brestin kahdeksassa tuoreimmassa kohtaamisessa on seitsemän kertaa jääty alle 2,5 maalin.

Soligorsk sijoittui puolestaan päättyneellä kaudella Valko-Venäjän pääsarjassa kolmanneksi. Joukkue on pelannut myös kuluvan vuoden aikana ihan kelvollisesti, sillä 15 pelatusta ottelusta sille on kirjattu kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä ja neljä tappiota. Mainitsemisen arvoista on myös se, että Soligorsk on päästänyt viidessä tuoreimmassa ottelussa ainoastaan yhden maalin omiin.

Tasainen peli luvassa

Peliyhtiöt ovat nostaneet Brestin otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi. Tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä joukkue on ollut viime vuosina Soligorskin ylpeydelle vaikea vastus kaadettavaksi. Dinamon osakkeita meidän silmissämme nostaa myös se, että joukkue pääsee pelaamaan kotikentällään, vaikka näissä Valko-Venäjän peleissä kotiedulla ei ainakaan alkukaudesta ole ollut niin isoa merkitystä, kuin mihin me täällä Suomessa olemme tottuneet.

Lyö Dinamo Brestin voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *