David De Gea jatkaa Unitedissa pitkään

Manchester United kertoo seuran tiedotteessa tehneensä jatkosopimuksen David De Gean kanssa. Näin ollen 28-vuotiaan espanjalaismaalivahdin uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023 asti. Alkanut kausi on hänelle Manchesterissa kahdeksas perättäinen.

Manchester United kertoo seuran verkkosivuilla tehneensä kevääseen 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen maalivahti David De Gean kanssa. 28-vuotias espanjalaismaalivahti siirtyi Unitedin riveihin kesällä 2011 25 miljoonan euron siirtosummalla. Tuon jälkeen hän on pelannut joukkueen vahvuudessa 367 ottelussa. Kahdeksan kauden aikana De Gea on voittanut Manchesterissa kertaalleen Valioliigan (2012-13), FA Cupin, Eurooppa-liigan ja kaksi kertaa FA Community Shieldin.

Maalivahdin vuodet sumusilla saarilla eivät ole aina olleet pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä häntä on viety tasaisen tahtiin Real Madridiin, joka on tarjonnut useampaan kertaa maalivahdista 100 miljoonaa euroa. Isoin riita De Gealla ja Unitedilla oli toissa kaudella, jolloin maalivahti ei suostunut allekirjoittamaan seuran kanssa jatkosopimusta. Tuolloin United joutui ostamaan riveihinsä nykyisen kakkosmaalivahdin Sergio Romeron, kun osapuolet eivät näyttäneet pääsevän sopuun tulevaisuudesta.

– On ollut etuoikeutettua pelata täällä kahdeksan kautta. En olisi ikinä uskonut, että pelaan täällä yli 350 ottelua urallani. Olen todella innoissani, että voin jatkaa tällä vielä vuosia. Toivottavasti me voitamme näiden vuosien aikana vielä monta isoa pystiä, maalivahti kertoi jatkosopimusta allekirjoittaessa.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Suomen Cup: FC Honka - HIFK kello 15.00 su 26.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset