Venäjän Valioliiga: CSKA Moscow – Spartak Moscow kello 20:30 ti 30.06.2020

Venäjän Valioliigassa pelataan tiistaina 30. kesäkuuta mielenkiintoinen Moskovan paikallispeli, kun CSKA Moscow isännöi Spartak Moscowia VEB Areenalla kello 20:30 alkaen. Ottelussa on panoksena muun muassa taistelu Eurooppa-liigan karsintoihin oikeuttavasta sarjan viidennestä sijasta. Voit seurata ottelua suorana muun muassa vedonlyöntisivusto Bet365 kautta. Kertoimet illan otteluun ovat tasaiset!

CSKA tuskailee maalinteon kanssa

Kotijoukkue CSKA pitää tällä hetkellä hallussaan jo mainittua sarjan viidettä sijaa, joka oikeuttaisi reissun eurokentille ensi kaudella. Eroa Spartakiin on tällä hetkellä melko turvalliset viisi pistettä mutta joukkue on hukannut valtavasti pisteitä edellisissä kierroksilla. CSKA on pelannut koronatauon jälkeen kaksi ottelua eikä se ole onnistunut kummassakaan kamppailussa maalinteossa. Itseasiassa joukkue jäi maaleitta myös edellisessä kamppailussa ennen koronataukoa, joten CSKA:n riveissä on pienimuotoinen apina harteilla. Isossa kuvassa CSKA on kuuden ottelun voittomassa putkessa kaikki kilpailut huomioiden, nyt putki pitäisi saada kipeästi poikki.

Spartak paremmassa vireessä

Spartak Moscow on voittanut kuudesta edellisestä pelistä kolme ja pelannut yhden tasan. Koronatauon jälkeen joukkue voitti vieraissa Arsenal Tulan 2-3 ja pelasi kotonaan UFA:n kanssa 0-0 tasan. Siinä missä CSKA on kuuden ottelun voitottomassa, Spartka on kolmen ottelun tappiottomassa putkessa. Tässä otteluparissa Spartak on aloittanut 8/9 maalinteon ja nykyisellä vireellä ei olisi yllätys, jos ottelun vieraat tuikkaisivat tiistai-iltanakin Moskovan derbyn ensimmäisen byyrin.

Veikkaus CSKA Moscow – Spartak Moscow

Povaamme tästä ottelusta tasaista kamppailua. Molemmat tarvitsevat pisteitä ja molemmat haluavat olla kaupungin toiseksi paras jengi Lokomotiv Moskovan perässä. Edellinen keskinäinen Venäjän Cupissa maaliskuussa päättyi 2-2 tasan. Sitä edellisen Spartak voitti 2-1 79. minuutin voittomaalilla ottelussa, jonka tilastot olivat todella tasaiset. Tähän peliin sopii lapulle oikein hyvin tasuri ja molempien joukkueiden maalit koska kotijoukkueen on yksinkertaisesti saatava hanat auki.

Tasapeli @3.20 | 888 » BTTS @1.74 | 888 »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *