CS:GO Home Sweet Home Cup: sAw – Salamander 28.05.2020 Klo 13.20

CS:GO Home Sweet Home Cup: sAw – Salamander 28.05.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

Oma koti kullan kallis Cup ottelut jatkuvat läpi viikon. Torstaina 28.05.2020 toisensa kohtaavat portugalilainen sAw sekä unkarilainen Salamander. Tämä ottelu on C-lohkon avausottelu. Kovavireiset lusitaanit lähtevät tähän otteluun ennakkosuosikkeina.

sAw hyvässsä vireessä

Portugalilainen CS:GO joukkue sAw lähtee vahvassa iskussa Home Sweet Home Cup kuudenteen osaan. Joukkue eteni tähän turnaukseen karsintojen kautta, jossa se voitti kaikki kolme otteluun lukemin 2-1, kaataen Ambushin, FATE:n ja Singularityn. Tämän jälkeen joukkue nappasi ykköspaikan RTP Arena Cupissa, jonka Grand Final ottelu oli sAw:n näytöstä. sAw voitti finaalissa Movistar Ridersin suoraan 3 – 0 (16-8 Overpass, 16-1 Vertigo, 16-12 Train). Voitto oli varsin vakuuttava, sillä Movistar Riders on rankattu lähes neljäkymmentä sijaa korkeammalla ja espanjalaiset ovat olleet mukana myös paljon isoissa turnauksissa.

Salamanderin turnausten alut heikkoja

Salamander lähtee tähän otteluun tasan 50% voittoprosentilla edellisen kolmen kuukauden aikana. Joukkue on hävinnyt edellisestä viidestä kolme ja alla on kaksi peräkkäistä tappiota. Home Sweet Home Cup 5 päättyi unkarilaisten osalta sijoille 13-16 ja edellinen Cup 4 sijoille 5-8. Salamander on pelannut toukokuussa yhteensä 16 ottelua, joista se on voittanut vain kuusi. Silmiin pistävää tappioiden joukossa ovat todella rumat lukemat AGOa (2-16 Dust2) ja Endpointia (3-16 Dust2) vastaan. Nämä molemmat ottelut ovat olleet turnauksien avausotteluita. Miten pelit starttaavat torstaina?

CS:GO sAw – Salamander veikkaus

Me lähdemme hakemaan tästä ottelusta sAw:in voittoa. Joukkue on armottomassa kuuden ottelun voittoputkessa ja Movistar Ridersin piekseminen antoi varmasti lisäpotkua joukkueelle. sAw on voittanut 57.1% otteluistaan 3kk:n aikana ja tämä on portugalilaisten näytönpaikka Home Sweet Home Cupissa, jossa voi edetä helpostikin pitkälle. Kerroin suoralle voitolle on liian pieni joten korotetaan sitä hieman maltillisella tasoituksella.

sAw -2,5 @1.55 – Vulkanbet

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *