CS:GO Gen.G – OG 20.11.2020 Klo 15:00 – Vedonlyöntivihje

CS:GO Gen.G – OG Klo 15:00 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

CS:GO areenoilla on käynnissä tällä hetkellä kaksi isoa turnausta kun sekä Flashpoint 2 että IEM Beijing ovat yhtä aikaa serverillä. Suomalaisen Aleksi ”aleksib” Virolaisen edustama OG tippui Pekingin turnauksesta jo aikaisessa vaiheessa ja joukkue keskittyy tällä hetkellä täysi Flashpoint-otteluihin. OG kohtaa perjantaina turnauksessa Gen.G:n. Virolainen ja kumppanit ovat ottelussa isoja ennakkosuosikkeja.

Gen.G pelannut odotettua paremmin, OG:lta puuttuu tasaisuus

Gen.G lähti tähän turnaukseen varsin erikoisessa tilanteessa, kun joukkueen kokoonpano on elänyt. Nykyinen kokoonpano ei ole ollut koossa vielä kuukauttakaan ja ruotsalainen Xizt ei ole pelannut vielä edes viittä ottelua joukkueen mukana. Gen.G on valahtanut rankingissa jo sijalle 26. eikä joukkueelta odotettu juuri mitään tässä turnauksessa. Joukkue on kuitenkin yllättänyt underdog asemassa ja kaatanut sekä OG:n että Cloud9:n 2-0 sekä taisteli Virtus.pro:lta yhden kartan.

OG on niin lähellä mutta silti niin kaukana sitä kauan kaivattua turnausvoittoa. Joukkueen esitykset olivat pettymys IEM Beijingissä eikä tämä turnaus todellakaan startannut hyvin Gen.G tappion myötä. Toisessa ottelussa OG kaatoi Cloud9:n 2-0. Yhdysvaltalaisilla on pystyssä uusi todella kova rosteri, joten voitto oli arvokas mutta totta puhuen Cloud9:n yhteispeli hakee vielä itseään.

CS:GO Veikkaus: Gen.G – OG

OG on paperilla parempi joukkue kuin Gen.G ja ranking-sija 6. on todella hyvä. Silti Red Bullin sponsoroiman joukkueen pelistä puuttuu se viimeinen vaihde ja suorittamisen tasaisuus. OG on laskettu tähän otteluun isoksi ennakkosuosikiksi mutta me uskomme, että Gen.G laittaa joukkueen taas ahtaalle ja ottelu ratkeaa vasta kolmannessa kartassa!

Ottelussa yli 2.5 karttaa@2.01

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *