CS:GO DreamHack Spring: Vitality – NiP 28.05.2020 Klo 15:00

CS:GO DreamHack Spring: Vitality – NiP 28.05.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

DreamHack Masters Spring turnaus jatkuu torstaina 28.05.2020 kun suomalaisjoukkue ENCEn kanssa samassa lohkossa D-lohkossa pelaavat ranskalainen Team Vitality sekä ruotsalainen Nip eli Ninjas in Pyjamas kohtaavat toisensa kello 15.00 alkavassa ottelussa. Ranskalaiset lähtevät otteluun hienoisina ennakkosuosikkeina.

Vitality liikaa ZyWOon varassa

Vitality sijoittoi vastikään Road to Rio turnauksessa sijalle 4. Joukkueen otteet vaihtelivat paljon läpi turnauksen ja ainoa kiitettävän arvosanan peliesityksillään saanut nimi oli Mathieu ”ZyWOo” Herbaut. Viime vuoden parhaaksi CS-pelaajaksi valittu ZyWOo on tällä hetkellä joukkueestaan ainoa pelaaja, jonka rating on yli 1.00. ZyWOo pystyy kääntämään otteluita yksin Vitalitylle mutta kun vastassa on tarpeeksi taktinen joukkue, joka osaa pelata tähden pois niin koko Vitality on pulassa. Tähän ranskalaiset kaipaisivat kipeästi muutosta.

NiP pelaa tasaisen tappavasti

Paljon nähnyt, kokenut ja voittanut Ninjas in Pyjamas sijoittui Road to Riossa pykälän Vitalitya huonommin sijalle 5. Road to Rioa ennen NiP oli ESL Pro Leaguessa sijoilla 7-9 juurikin samainen Vitalityn kanssa. NiP lyö kuitenkin viimeiseltä kolmelta kuukaudelta pöytään loistavan voittoprosentin 62.3% eikä se oli juurikaan kärsinyt suoria 2-0 tappiota vaan pisteet ovat luovutettu vasta kolmannessa kartassa tarpeen tullen. NiP:n parhaat pelaajat edellisissä otteluissa ovat olleet Nicolas ”Plopski” Zamora sekä vain hetken mukana kokoonpanossa ollut Hampus ”hampus” Poser.

Ninjoilla varaa myös pieneen hassutteluun: 

CS:GO Vitality – NiP veikkaus

Tästä ottelusta ei voi odottaa kuin tasaista. Joukkueet ovat sijoittuneet kahdessa edellisessä turnauksessa samoille sijoituksille. Joukkueet löytyvät rankingista sijoilta 10 sekä 13. Keskinäiset kartat ovat 7 – 5 Vitalitylle ja kolmesti ratkaisu on haettu jatkokierroksilta. Road to Riossa joukkueet kohtasivat kahdesti, ensimmäisen vei NiP 2-1 toisen Vitality samoin lukemin. Ei kahta ilman kolmatta? Tämä parivaljakko vääntää torstaina jälleen pitkän ottelun.

yli 2.5 kartaa  @1.90 Vulkanbet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *