CS:GO DreamHack Spring: Vitality – ENCE 29.05.2020 Klo 15:00

CS:GO DreamHack Spring: Vitality – ENCE 29.05.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

DreamHack Masters Spring turnaus jatkuu perjantaina 29.05.2020 kun suomalaisjoukkue ENCEn jatkaa urakkaansa ja kohtaa ranskalaisen Team Vitalityn. Ranskalaiset olivat vielä alkuviikosta kertoimien valossa ottelun ennakkosuosikkeja mutta turnauksen avausottelut ovat kääntäneet tilanteen päälaelleen!

Pelaako tässä ottelussa Team Vitality vai Team ZyWOo?

Vitality sijoittoi vastikään Road to Rio turnauksessa sijalle 4. Joukkueen otteet vaihtelivat paljon läpi turnauksen ja ainoa kiitettävän arvosanan peliesityksillään saanut nimi oli Mathieu ”ZyWOo” Herbaut. Viime vuoden parhaaksi CS-pelaajaksi valittu ZyWOo on tällä hetkellä joukkueensa kulmakivi. Turnauksen avausottelussa NaVi:a vastaan Herbaut oli ainoa Vitality pelaaja joka oli plussa 67 tapolla ja 51 kuolemalla. Yhden miehen panos ei kuitenkaan riittänyt vaan Natus Vincere voitti tämän. Torstain 28.05.2020 ottelussa Vitality voitti suoraan 2-0 NiP:n ja tässä pelissä koko joukkue pelasi paremmin kuin avauksessa. Miten käy ENCEä  vastaan, onko ZywOo yksin vai saako hän taustatukea Richard ”shox” Papillonilta ja kumppaneilta?

ENCE loisti NaVi:a vastaan

ENCE aloitti DreamHack turnauksen j-ä-ä-t-ä-v-ä-s-t-i Natus Vincereä vastaan. Suomalaiset dominoivat ottelua sekä yhdessä taktisesti joukkueena että loistavasti suorittaneiden yksilöiden toimesta. Elias ”Jamppi” Olkkosen liittyminen ENCEn kokoonpanoon on ollut juuri oikea palanen ENCEn peliin. Nuorukainen pelaa todella hyvin ja kylmäpäisesti tuoden uutta vaarallisuutta suomalaisten otteisiin. Samalla kokoonpano on elänyt, kun veteraanipelaaja Aleksi ”allu” Jalli siirtyi AWP-pelaajaksi, Miikka ”suNny” Kempin ollessa vastuussa pelinjohtamisesta. ”allu” onkin ollut aivan loistava viime otteluissa ja ”suNnyn” pelikirja on osoittanut toimivuutensa.

CS:GO Vitality – ENCE veikkaus

Jamppi on pelannut nyt ENCE:n riveissä viisi ottelua ja seitsemän karttaa. Suomalaiset eivät ole hävinneet Jampin kanssa yhtä ainutta karttaa. Jatkuuko sama lento? Vitalityn otteet heilahtelevat ja edellisessä keskinäisessä kuun alussa ENCE voitti Vitalityn selvästi 2-0 (16-9 Nuke, 16-9 Mirage). Tuossa ottelussa ENCE pyyhki taktisesti Vitalityllä lattiaa. Ovatko ranskalaiset ottaneet opiksi? Voi olla että Vitality nappaa tänään kartan mutta uskomme silti että ENCE painelee voittoon.

ENCE voittaa  @1.83 Vulkanbet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *