CS:GO BLAST Premier: Vitality – ENCE 01.06.2020 Klo 16:30

CS:GO BLAST Premier: Vitality – ENCE 01.06.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

Vitality ja ENCE kohtaavat jälleen. Edellistä ottelusta on vain kaksi päivää ja tuon koitoksen vei ranskalaiset tylyin 2-0 lukemin (16-6 Mirage, 16-9 Dust2). Vitality on tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla 10., suomalaisten keikkuessa sijoituksella 23. Ranskalaiset lähtevät tähän otteluun kertoimien valossa ennakkosuosikkina.

ENCE tappioputkessa

ENCE on voittanut edellisestä viidestä ottelusta vain kolme ja ennen tämän iltapäivän kamppailua suomalaisilla on allaan neljä peräkkäistä karttatappiota neljässä eri kartassa (Dust2, Mirage, Train ja Inferno.) Tämä ottelu on kerrasta poikki ja pelattava kartta voi olla lopputuloksen kannalta isossa roolissa. Train on ENCE:n yksi mielikartoista ja suomalaisilla on siinä 60% voittoprosentti. Vitality tulee kuitenkin aivan varmasti bannaamaan tämän.

Vitality ansaittu suosikki

Vitality on voittanut edellisestä viidestä ottelusta kolme ja se on nyt kahden ottelun voittoputkessa. Ranskalaiset ovat vieneet viidestä ottelusta neljästi pelin ensimmäisen kartan ja G2 ottelussa tappio tuli tiukin 14 – 16 lukemin. Vitalitylla on täydellinen rekordi Vertigossa mutta ENCE ei varmasti anna mahdollisuutta sen pelaamiseen. Ranskalaisilla on kuitenkin suomalaisia paremmat tilastot lähes kaikissa mapeissa, joten ei ole ihme, että ZywOo, misutaaa ja kumppanit ovat ottelun ennakkosuosikkeja.

CS:GO Vitality – ENCE veikkaus

Vaikka tästä ottelusta kuinka toivoisi suomalaismenestystä heikosti päättyneet Dreamhack-turnauksen kirkastukseksi niin pitää olla realisti. ENCE pelasi todella huonosti Vitalitya vastaan viimeksi ja ranskalaisilla on henkinen yliote. ENCE asteli varomatta luotien eteen ja antoi helppoja frageja vastustajille. Suomalaiset voivat tietysti ottaa tästä opikseen mutta tuntuu että käsi purista hiirtä nyt hieman liikaa ENCE:n riveissä. Ninjas in Pyjamas ottelu oli viikonloppuna voitettavissa mutta siinäkin sattui ja tapahtui asioita, joita ei soisi näkevän tällä tasolla. Kyllä me menemme tänään Vitalityn kelkkaan.

Vitality voittaa  @1.62 Vulkanbet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *