CS:GO DreamHack Spring: NiP – ENCE 30.05.2020 Klo 15:00

CS:GO DreamHack Spring: NiP – ENCE 30.05.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

DreamHack Masters Spring turnaus jatkuu lauantaina 30.05.2020 kun suomalaisjoukkue ENCEn jatkaa urakkaansa ja kohtaa ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin. Länsinaapurit olivat vielä pari päivää sitten kertoimien valossa ottelun hienoisia ennakkosuosikkeja mutta nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen.

Hampusin tarina NiP:ssä alkanut surkeasti

Ninjas in Pyjamas lähti tähän turnaukseen kirkastamaan sijoituksistaan ESL Pro Leaguen sekä Road to Rion jälkeen. Ensimmäiseksi mainitussa ruotsalaiset jäivät sijoille 7 – 9., Road to Riossa joukkue jäi semifinaalien ulkopuolelle viidenneksi. Joukkue teki muutoksia juuri ennen turnauksen alkua joukkueen valmentaja Björn Pers ja isokiho Jonas Gunderson päättivät penkittää joukkuetta kaksi vuotta edustaneen ja viimeksi pelinjohtajana toimineen Jonas ”Lekr0” Olofssonin.

Miehen tilalle IGL-pelaajaksi tuli Hampus ”hampus” Poser joka ei ole toistaiseksi onnistunut täyttämään hänelle asetettuja tavoitteita. Ruotsalaiset ovat hävinneet turnauksen kaksi ensimmäistä ottelua suoraan 2-0 eikä hampus ole johdattanut joukkojaan vielä yhteenkään karttavoittoon. Tässä ottelussa panos, tulos tai ulos. Joko tulokas saa myytyä peli-ideansa loppujoukkueelle?

ENCE voitolla jatkoon

ENCE soutaa ja huopaa pelinsä kanssa kuten se on tehnyt jo pidemmän aikaa. Toisinaan näyttää siltä, että viime vuonna yksi maailman parhaista joukkueista ollut CS-nippu alkaisi jälleen herätä, toisinaan näyttää siltä, että kentällä on joukko pelaajia, jotka ovat epävarmoja mitä pitäisi tehdä. ENCE aloitti tämän turnauksen aivan jäätävällä NaVi voitolla mutta perjantain 29.05.2020 ottelu Vitalitya vastaan oli hirveää seurattavaa. Muutamaa välähdystä lukuun ottamatta ENCE oli lähes koko ottelun vastaanottava osapuoli ja pelaajat allua lukuun ottamatta sortuivat helppoihin virheisiin.

CS:GO Ninjas in Pyjamas – ENCE veikkaus

Tässä ottelussa on panoksena pudotuspelipaikka. Juuri nyt ENCE on etenemässä jatkopeleihin mutta tappio tietäisi sitä, että NiP nousee tasapisteisiin ja keskinäisen ottelun voitolla jatkoon. ENCE tarvitsee ottelussa malttia ja paineet pitää sysätä vielä turnauksessa ilman karttavoittoa olevalle NiP:lle. Suomalaisten kahden edellisen ottelun näyttöjen perusteella on vaikea arvioida mitä on luvassa. Joko suomalaista dominointia tai suomalaista sukellusta? Ottelussa on kuitenkin siinä määrin panosta, että uskomme pelin ratkeavan pitkänkaavan kautta kolmannessa kartassa kuten kaksi edellistä H2H kohtaamistakin.

yli 2.5 kartaa  @1.90 Vulkanbet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *