CS:GO NiP – fnatic 29.06.2020 Klo 19:00

CS:GO Ninjas in Pyjamas – fnatic 29.06.2020 Klo 19:00 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

cs_summit 6 turnauksessa alkavat tänään pudotuspelit ja suomalaisittain on tietenkin sääli todeta, ettei ENCE ole enää mukana pudotuspeleissä. Suomalaisjoukkue pelaa enää vain sijoituksista 30.6.2020. Ruotsalaisedustus turnauksen loppuvaiheissa on kuitenkin vahva, kun ylemmän kaavion neljännesvälierissä toisistaan ottavat mittaa Ninjas in Pyjamas sekä fnatic. Vedonlyöntikertoimet kahden maailman kärkeen lukeutuvan joukkueen välillä ovat todella tasaiset.

Piteneekö Ninjas in Pyjamas joukkueen voittoputki?

NiP on voittanut molemmat ottelussa tässä turnauksessa. Joukkue pääsi helpohkoon lohkoon mutta yhtä kaikki voitot ovat voittoja ja joukkue on ansainnut paikkansa yläkaavion pudotuspeleissä. NiP:n melko tuore pelinjohtaja Hampus ”hampus” Poser on parantanut peliään turnaus toisensa jälkeen ja yhdessä Plopskin, nawwkin ja REZ:n kelpo vireen kanssa joukkue on varteenotettavassa iskussa kaatamaan maamiehensä tässä ruotsalaisten derbyssä.

fnatic hukassa pelitaktiikan kanssa

fnatic on juuri nyt rankattu HLTV-rankingissa sijalle #6 ja joukkue on voittanut neljä edellistä viidestä pelaamastaan. Siinä olikin lähes tulkoon ainoat syyt miksi jotkut vedonlyöntisivustot ovat nostaneet juuri fnaticin suosikiksi. fnaticin alkulohkon vastustajat olivat pahemmat kuin NiP:llä ja joukkue joutui pelaamaan kolme ottelua varmistaakseen paikkansa jatkossa. fnatic hävisi avausottelun supernopeasti G2:lle mutta tämän jälkeen se voitti mousessportsin sekä G2:n revanssissa suoraan lukemin 2-0. fnaticin kohtaloksi on toisinaan koitunut pelinjohtaja Maikil ”Golden” Selimin huonot päätökset sekä taktiset virheet. Edellisessä G2 ottelussa Golden oli kaikista pelaajista eniten pakkasella (-16) oman joukkueen voitosta huolimatta.

CS:GO Ninjas in Pyjamas – fnatic veikkaus

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi ruotsalaista joukkuetta ovat pelaajien laadun ja kokemuksen osalta lähdes identtiset. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin kolmesti, kaikki nämä ottelut ovat ratkenneet vasta kolmannessa kartassa, fnaticin ollessa kokonaistilastoissa niskan päällä 4 – 5 karttavoiton. Lähdetään hakemaan tästä ottelusta yli 2.5 kartan peliä.

Ottelussa yli 2.5 karttaa @2.00  Betssin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *