CS:GO BLAST Premier: NiP – ENCE 03.06.2020 Klo 19:00

CS:GO BLAST Premier: NiP – ENCE 3.06.202 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

ENCEn matka BLAST Premier turnauksessa jatkuu tänään ottelulla portugalilaista haastajaa, sAw:ia vastaan. Suomalaiset lähtevät tuohon otteluun suurina ennakkosuosikkeina. ENCE – sAw on suomalaisten tämän päivän ensimmäinen kohtaaminen, iltapelissä klo 19:00 alkaen ENCE kohtaa vielä ruotsalaisen Ninjas in Pyjamas joukkueen. Tässä iltapelissä ruotsalaiset pitävät harteillaan ennakkosuosikin viittaa.

ENCElle revanssi?

ENCE aloitti tämän turnauksen vahvasti tasapelillä 15 – 15 Vitalityä vastaan. Riippumatta miten päivän ensimmäinen ottelu sAw:ia vastaan päättyy, ENCEn pitäisi päästä ruotsalaisten iholle. ENCE on kohdannut Ninjas in Pyjamasin nyt kolmessa turnauksessa putkeen ja kolmesti edellisen kolmen kuukauden aikana. ENCE on voittanut kamppailuista vain ensimmäisen mutta jokainen ottelu on tarjonnut tasaista vääntämistä. ENCE hävisi NiP:lle viimeksi DreamHackissa alle viikko sitten mutta tuo ottelu olisi ollut voitettavissa.

Ninjas in Pyjamas on vahva joukkue

Ruotsalaiset vaihtoivat aivan hetki sitten pelijohtajansa, kun Hampus ”hampus” Poser liittyi remmiin. Pelit starttasivat takkuillen mutta nyt NiP:llä on allaan kaksi peräkkäistä voittoa ENCEn sekä Astraliksen kustannuksella. Kuten todettua suomalaisilla oli edellisessä saumat voittoon mutta NiP:n nawwk ja plopski olivat huimassa vedossa ruotsalaisilla, oli ottelussa mukana sitä kuuluisaa Hannu Hanhimaista tuuria, kun pelaajat sinnittelivät kierrosvoittoja minimaalisin HP:n turvin.

 

CS:GO Ninjas in Pyjamas – ENCE veikkaus

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi toisensa hyvin tuntevaa joukkuetta, joiden ottelut ovat perinteisesti tasaisia. Me uskomme, että tässä ottelussa mennään rintarinnan kohti maalia ja ottelu tarjoaa yli 25.5 kierrosta. Tälle saa maltillisen mutta pelattavan kertoimen Vulkanbetiltä. Yksi kierros lisää nostattaa kerrointa mukavasti. Kumman kohteen sinä poimit?

Ottelussa yli 25.5 kierrosta @1.47 Vulkanbet! Ottelussa yli 26.5 kierrosta @1.72 Vulkanbet!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *