CS:GO DreamHack Spring: MiBR – CHAOS 22.05.2020 Klo 22.10

CS:GO DreamHack Spring: MiBR – CHAOS  22.05.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

DreamHack Masters Spring turnauksessa pelataan tänään monta ottelua. Kertoimet.com nostaa tänään esille vihjeet otteluihin:

MAD Lions – BIG 22.05.2020 Klo 18:30

MiBR – Chaos 22.05.2020 Klo 22.10

MiBR ei ole parhaassa vedossa

MiBR on sillassa. Nimi MiBR on melko legendaarinen CS: GO piireissä mutta tällä hetkellä joukkue ei loista. Joukkue on hävinnyt edellisestä viidestä ottelusta kolme ja turnauksen avausottelussa tullut, ties monesko keskinäinen, tappio FURIA:lle nakertaa varmasti joukkueetta todella paljon.  Voitto tästä ottelusta voisi antaa sysäyksen hyvälle loppu turnaukselle mutta onnistuvatko brasilialaiset siinä? Joukkueen kokoonpanosta löytyy loistavia pelaajia kuten fer ja TACO, jotka voivat hoitaa hyvänä päivänä merkittävän edun joukkueelleen.

Perjantai-illan viihdettä alla olevista striimeistä!

Pystyykö CHAOS toiseen isoon yllätykseen?

CHAOS järjesti todella ison yllätyksen avausottelussaan, kun joukkue voitti Team Liquidin 1-2. Altavastaajalle oli tuohon otteluun tarjolla yli 5.00 kerroin, joten onnittelut jos joku poimi tämän! Ottelun ensimmäinen kartta antoi odottaa isät vastaan pojat ottelua, kun Liquid voitti Infernon peräti 16 – 4 mutta tämän jälkeen CHAOS vei nimiinsä sekä Miragen että Overpassin. Tämä voitti antaa varmasti hurjasti itseluottamusta otteluun vaisua MiBR:iä vastaan.

CS:GO MiBR – CHAOS veikkaus

Ottelun kuva on selvä. CHAOS luottaa kapteeninsa steelin johdolla varovaiseen, yhtenäiseen ja puolustavaan taktiikkaan. MiBR sen sijaan koittaa nylkeä vastustajat hyviltä paikoilta nopeasti. Joukkueen edellinen keskinäinen kohtaaminen päättyi brassien hyväksi 2 – 1 ja me povaamme, että tänäänkin pelataan täydet kolme karttaa. CHAOS on varmasti ottanut opikseen Liquid ottelun 1. erän selkäsaunasta tehden ottelusta ennakkosuosikille vaikean alusta asti.

CHAOS +1,5  @1.55 Unibet! Yli 2.5 karttaa  @2.10 Unibet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *