CS:GO DreamHack Spring: MAD Lions – BIG 22.05.2020 Klo 18.30

CS:GO DreamHack Spring: MAD Lions – BIG 22.05.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

DreamHack Masters Spring turnauksessa pelataan tänään monta ottelua. Kertoimet.com nostaa tänään esille vihjeet otteluihin:

MAD Lions – BIG 22.05.2020 Klo 18:30

MiBR – Chaos 22.05.2020 Klo 22.10

MAD Lions ollut pitkään pelaamatta

MAD Lions eteni hienosti huhtikuussa historian ensimmäiseen Flashpoint-turnaus voittoon, joka lihotti tanskalaisten tilipussia peräti puolella miljoonalla. Joukkue eteni tuolloin finaaliin kaatamalla suomalaisen HAVU:n sekä ja Grand Final ottelussa kaatoi lajin yksi suurista, MiBR.  Flahspoint finaali käytiin 19.04.2020 ja se on samalla MAD Lionsin viimeisin kamppailu. Tämä tekee ottelun lähtökohdista mielenkiintoiset. MAD Lions on ennakkosuosikki ja syystä mutta mikä on heidän tämän hetken pelivire? Kuka tietää.

DreamHackin jälkeen suoraan Blast Premieriin, tanskalaisilla alla ansaittu lepo?

BIG aktiivisena viime aikoina

Saksalainen HLTV-rankingissa sijalle 30. rankattu BIG on ollut viime viikot huomattavasti MAD Lionsia aktiivisempi. Joukkue on pelannut pelkästään toukokuussa seitsemän ottelua, joista se on voittanut 5. Ainoat tappiot ovat tulleet Complexitylle sekä Gambit Youngstersille. BIG On sekä voittanut että sijoittunut toiseksi kevään aikana Home Sweet Home Cupeissa ja matkalla on kaatunut hyviä vastustajia, joten saksalaisia ei ole syytä aliarvioida liikaa.

CS:GO MAD Lions – BIG veikkaus

Me lähdemme tähän otteluun, sillä asenteella että edessä on kolme karttaa sisältävä välien selvittely. MAD Lions ei ole pelannut kilpailullista ottelua yli kuukauteen. BIG:llä sen sijaan on varsin hyvät tilastot Infernossa, Overpassissa sekä Vertigossa. Uskomme paljon pelanneen altavastaajan voittavan vähintään yhden kartan erityisesti, jos joku edellä mainituista valikoituu pelattavaksi.

BIG +1,5  @1.40 Unibet! Yli 2.5 karttaa  @2.00 Unibet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *