CS:GO GODSENT – BIG 29.06.2020 Klo 22:00

CS:GO GODSENT – BIG 29.06.2020 Klo 22:00 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

cs_summit 6 turnauksessa alkavat tänään pudotuspelit ja suomalaisittain on tietenkin sääli todeta, ettei ENCE ole enää mukana pudotuspeleissä. Suomalaisjoukkue pelaa enää vain sijoituksista 30.6.2020.

Kello 22.00 alkavassa ottelussa GODSENT vs. BIG on kuitenkin mukana pilkahdus sinivalkoista väriä, kun yhteiseurooppalaisen GODSENT-nipun tämän hetken paras pelaaja Jesse ”zehN” Linjala lähtee kaatamaan yhdessä muiden pelikaverin kanssa hyvän kevään pelannut saksalaista BIG:iä.

Piteneekö Ninjas in Pyjamas joukkueen voittoputki?

GODSENT on pelannut vahvasti tässä turnauksessa ja se kaatoi kahdella ensimmäisellä kierroksella altavastaajan asemasta huolimatta molemmat vastustajansa lukemin 2-0. Ensin kaatui mousesports (19-17 Dust2, 16-13 Vertigo) ja tämän jälkeen G2 (16-6 Train, 19-16 Nuke). GODSENT suoritti erityisen vahvan nousun G2 ottelussa 11-4 tappiotilanteesta voittoon ja joukkueen itseluottamus on varmasti kunnossa. GODSENT:n yksi vahvuuksista on kurinalaisuus ja hyvä taktiointi joiden avulla se voi painostaa BIG:iä tässä kohtaamisessa.

Linjalan fiiliksiä G2 voiton jälkeen!

BIG pelannut loistavat kolme kuukautta

BIG on pelannut todella ison kevään ja joukkue on ollut loistava koronaviruksen aiheuttamalla ”onlineaikakaudella”.  BIG oli tammikuussa HLTV-rankingissa sijalla #46. Huhtikuussa joukkue oli sijalla #15 jonka jälkeen tuli pieni notkahdus mutta nyt ranking on loistava #8. Kaiken kaikkiaan BIG:n kolmen kuukauden voittoprosentti on hurja 83,8% eikä joukkue ole hävinnyt edellisestä yhdeksästä ottelusta kuin yhden. Edelliseen seitsemään otteluun se on kokenut vain kaksi karttatappiota ottelussa OG:ta vastaan, jonka BIG lopulta hävisi.

CS:GO: GODSENT – BIG veikkaus

Tästä ottelusta on vaikea lähteä hakeman muuta kuin BIG:n voittoa. Saksalaiset ovat karttatilastojen valossa vahva ja joukkue on esimerkiksi GODSENT:n pääsääntöisessä ykköskartassa Nukessa kuuden kartan voittoputkessa. BIG:n voitolle tarjottavat kertoimet ovat kuitenkin alle 1.30 luokkaa emmekä halua sitä lapulle.

BIG:n karttavalinta pelataan tässä ottelussa toisena ja ottaen huomioon vahvat tilastot kartassa kuin kartassa me uskomme kakkoskartan olevan saksalaisten heiniä. Kierrostasoitukselle -3,5 saa hyvän kertoimen ja se on pelivalintamme.

2. kartta, kierrostasoitus -3,5 BIG @1.80  Betsson!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *