CS:GO Home Sweet Home Cup: Complexity – SKADE 27.05.2020 Klo 13.20

CS:GO Home Sweet Home Cup: Complexity – SKADE 27.05.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

Oma koti kullan kallis Cup ottelut jatkuvat läpi viikon. Keskiviikkona 27.05.2020 toisensa kohtaavat maailman kärkeä kohti matkaava Complexity sekä bulgarialainen SKADE. Complexity on ottelun suuri ennakkosuosikki.

Complexity jälleen turnausvoittoon?

Complexity on kovassa voittavassa vireessä. Joukkue on voittanut aiemmin keväällä jo molemmat Home Sweet Home Cup turnausta, joihin se on osallistunut. Joukkue löi vastustajansa tapahtuman kolmannessa ja neljässä eventissä. Complexity hävisi molemmissa voitokkaissa turnauksissa vain yhden ottelun, joka oli turnauksen avausottelu… Compelexity on samaan aikaan tämän turnauksen kanssa mukana DreamHack Masters turnauksessa, jossa seillä on takana kolme ottelua ja kaksi voittoa. Complexity on kaatanut viikon sisään sekä MAD Lionsin että mousesportsin 2-0 joten SKADEn pitäisi olla tässä jatkumossa suupala.

Jatkuuko SKADE:n taaperrus?

SKADE on pelannut toukokuussa paljon ja joukkue on ollut mukana jo kolmessa Home Sweet Home Cupissa. Tulokset turnauksista eivät ole häävejä loppusijoitusten ollessa 13.-16., 9.-12., ja 9.-12.SKADE pelasi viime viikolla neljä ottelua, joista se hävisi ja voitti kaksi. SKADE:n voittoprosentti viimeiseltä kolmelta kuukaudelta on juuri ja juuri yli 52% eikä ranking-sijoitus 49. juuri huimaa päätä.

CS:GO Complexity – SKADE veikkaus

Me odotamme tästä B-lohkon avausottelusta helppoa voittoa Complexitylle. Eurooppalainen sekajoukkue pelaa maailman kärkijoukkueita ja jahtaa isoa menestystä, SKADE:n tasoinen joukkue pitäisi olla helppo vastus. Complexity omaa yhtä vaille kaikissa kartoissa paremmat statsit kuin SKADE ja tuo heikko kartta, Overpass, varmasti bannataan. Complexity tulee olemaan pelattavassa kartassa prosenttien valossa selkeästi niskanpäällä, kuten se oli joukkueiden ainoassa keskinäisessä kohtaamisessa tähän mennessä voittaen ottelun 16-12 (Dust2)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *