Valioliiga: Crystal Palace – Brighton kello 22.00 ma 16.12.2019

Valioliigassa nähdään maanantaina yhden ottelun kierros. Tuossa ottelussa toisistaan mittaa ottavat Crystal Palace ja Brighton. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mutta mikäli historia toistaa tässä pelissä itseään, niin ottelusta tulee runsasmaalinen, joka päättyy vierasjoukkueen voittoon.

Aikaisemmat kohtaamiset

Crystal Palace ja Brighton ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 33 kertaa. Näistä peleistä Crystal Palace on voittanut kymmenen ottelua, yhdeksän kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 14 kertaa kentältä on poistunut voittajana Brighton. Joukkueiden tuorein kohtaaminen on perua maaliskuulta. Tuolloin Brighton kaatoi tällä samaisella stadionilla Crystal Palacen 1-2 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa kaksikon neljässä edellisessä kohtaamisessa. Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että näissä neljässä pelissä on nähty joka kerta vähintään kolme maalia. Kolmas mielenkiintoinen asia on se, että Brighton on voittanut näistä neljästä pelistä kolme ottelua.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

Crystal Palace lähtee otteluun sarjataulukon kymmenenneltä sijalta. Roy Hodgsonin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kuusi voittoa, neljä tasapeliä ja kuusi tappiota. Viimeisten viikkojen aikana Palaven vahvuudet ovat löytyneet puolustuspelistä. Tästä kertoo parhaiten se, joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana kolmessa edellisessä pelissä.

Brighton lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon 13. sijalta. Graham Potterin suojatit ovat pelanneet 16 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu viisi voittoa, neljä tasapeliä ja seitsemän tappiota. Viimeisten viikkojen aikana Brightonin isoimmat ongelmat ovat löytyneet puolustuksesta, sillä joukkue on päästänyt viidessä edellisessä pelissä kymmenen osumaa.

Ennakoidut kokoonpanot

Crystal Palace joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Joel Wardia, Scott Dannia, Jeffrey Schluppia, Mamadou Sakhoa, Max Meyeria ja Patrick van Aanholtia. Brightonilta puolestaan puuttuu ennakkotietojen mukaan Jose Izquierdo, Solly March, Dale Stephens ja Aaron Connolly.

Crystal Palace (4-5-1):
Guaita – Riedewald, Cahill, Tomkins, Kelly – Zaha, McArthur, Milivojevic, Kouyate, Townsend – Ayew.

Brighton (4-3-3):
Ryan – Alzate, Webster, Dunk, Burn – Bissouma, Pröpper, Mooy – Grob, Maupay, Trossard.

Tasainen ottelu tiedossa

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät ja huonot puolensa, miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa. Kotijoukkueen voittoa puoltaa paremmat otteet viimeisten viikkojen aikana, kun taas vierasjoukkueen voiton puolesta puhuu historia.

Luotetaan me täällä Kertoimet.comissa kuitenkin kotijoukkueen voittoon. Tätä me perustelemme sillä, että Palace on pystynyt pitämään maalinsa puhtaana jo 270 minuuttia ja kun vastaan tulee joukkue, jonka vahvuus ei ole maalinteko, niin voittamisesta tulee silloin aina vaikeaa. Parhaan kertoimen Crystal Palacen voitolle tarjoaa NordicBet, joka antaa kotijoukkueelle 2,60 kertoimen.

Lyö kotijoukkueen voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *