Veikkausliiga: Crvena Zvezda – HJK klo 21.45 Ke 24.7.2019

Helsingin Jalkapalloklubi on raivannut tiensä Mestarien liigassa toiselle karsintakierrokselle, jossa Helsinkiläisseuran vastaan asettuu Crvena Zvezda, eli Belgradin Punainen Tähti. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen tähän otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, sillä nämä entisen Jugoslavian alueen maiden joukkueet ovat olleet Klubille vuosien saatossa myrkyllinen vastus. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Belgradin Punainen tähti ja HJK ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kaksi kertaa. Nämä molemmat kohtaamiset nähtiin Cup-Voittajien Cupissa vuonna 1997. Tuolloin Klubi voitti avausottelun Helsingissä 1-0, mutta taipui jälkimmäisessä pelissä 3-0 lukemin.

Historiaa tarkemmin katsoessa huomaa, että entisen Jugoslavian alueen joukkueet ovat olleet Klubille vaikeita vastuksia, sillä HJK on voittanut näiden 12 kohtaamisesta ainoastaan kaksi peliä (2-2-8). Myös vierasmaalit ovat olleet kivenalla, sillä Klubi on tehnyt niitä ainoastaan yhden.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Belgradin Punainen Tähti on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän ottelua, kun mukaan lasketaan harjoituspelit. Näistä peleistä se on voittanut kolme, pelannut kolmesti tasan ja hävinnyt yhden matsin. Tuo serbialaisseuran kuluvan kauden ainoa tappio tuli Pietarin Zenetiä vastaan pelatussa ystävyysottelussa. Joukkueen alkukauden esityksen perusteella voidaan sanoa, että Belgradin Punaisen Tähden puolustus ja hyökkäys on kunnossa. Tästä kertoo yhdeksän tehtyä maalia ja viisi päästettyä takaiskua. Kerrotaan myös samaan hengenvetoon, että nämä joukkueen harjoitusvastustajat ovat olleet suht. kohvia, sillä Zenitin lisäksi sieltä löytyy Apollonia, Clujia ja BW Linziä.

HJK on puolestaan pelannut kuluvalla kaudella kaikki pelit yhteenlaskettuna 32 ottelua. Joukkueen alkukausi oli vaikea, minkä seurauksena Mika Lehkosuo sai lähteä. Uuden päävalmentajan Toni Koskelan alaisuudessa joukkueen pistekeskiarvo on noussut 1,2 tasan kahteen, mutta helsinkiläisseuran peli ei edelleenkään vakuuta kaikilta osin. Etenkin hyökkäyspelissä Klubilla riittää vielä tekemistä, eikä tätä tilannetta helpota yhtään se, että joukkue joutui myymään Lassi Lappalaisen kesken karsintojen Italiaan. Klubin mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata dumata ihan täysin, sillä joukkueella on selvästi parempi pelituntuma päällä, kuin illan isännällä.

Lyhyt esittely joukkueista:

Ennakoidut kokoonpanot

* Seuraa näitä pelaajia.

Crvena Zvezda (4-2-3-1):
Borjan – Stojkovic*, Milunovic, Babic*, Rodic – Jovancic, Jovicic – Marin*, Ivanic, Ben* – Boakye*.

HJK (4-5-1):
Rudakov – Alho, Rafinha, Obilor*, O’Shaughnessy* – Mensah, Kairinen*, Parra, Dahlstöm*, Riski* – Pelvas.

Belgradin punainen tähti ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Belgradin punaisen tähden ennakkosuosikiksi tähän otteluun. Tämä on perusteltua, sillä Klubilla on ollut vaikeuksia näitä entisen Jugoslavian alueen joukkueita vastaan. Kotijoukkueen voiton puolesta puhuu myös se, että Klubi ei ole päässyt oikeastaan koko kautena sille tasolle, jossa sen pitäisi pelata. Tästä isoin syy vierähtää joukkueen tämän kauden ulkomaalaishankinnoille, jotka ovat olleet enemmän ja vähemmän floppeja. Kotijoukkueen voiton puolesta puhuu myös se, että HJK joutuu kuormittamaan avainpelaajiaan tällä hetkellä melkoisesti ottelusuman vuoksi.

HJK:n mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua ihan täysin alas, sillä Klubilla on selvästi parempi pelituntuma yllä kuin illan isännällä. Tästä ei kuitenkaan ole kovinkaan suurta apua, kun joukkueen peli ei yksinkertaisesti ole sillä tasolla, millä sen pitäisi olla. Koska kotijoukkueen voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään pelaamaan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä lapulle laitaan pienellä riskillä se, että ottelussa nähdään alle 2,5 maalia. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 2,17 palautuksen. Tätä me perustelemme sillä, että kentällä tullaan hyvin suurella todennäköisyydellä näkemään passiivinen HJK, joka yrittää iskeä tilaisuuden tullen vastaan, sillä avoimella pelillä Klubi tulee häviämään tämän pelin ainakin kahdella osumalla, sen verran kovasta joukkueesta nyt on kyse.

Lyö alle 2,5 maalin puolesta vetoa vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *