CHL: Lohkopelien viides kierros 8.-9.10.2019

CHL viidennen kierroksen ottelut ja kertoimet
CHL:n alkusarjoissa pelataan ratkaisevia pelejä. Suomalaisista joukkueista vain HPK on ulkona, muilla täydet mahdollisuudet vielä jatkopaikkaan. Katso kertoimet ja vedonlyöntikohteet tiistain ja keskiviikon CHL-kierrokselle, lyö vetoa ja katso ilmaiseksi Nordicbetin ja Unibetin livestreamien kautta!

HPK – Rungsted kertoimet

HPK:n mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat valitettavasti menneet, mutta tässä ottelussa ja tulevassa kuudennen kierroksen matsissa on nyt hyvä hieman kiillottaa kilpeään. Kertoimet kertovat että HPK on selkeä suosikki – Kerhon voittoa kupongille jopa pienellä tasoituksella. Rungsted ei ole voittanut vielä matsiakaan alkulohkossa ja tuskin voittaakaan jos Kerho pelaa tasollaan.

Skellefteå – Kärpät kertoimet

Molemmat hakevat vielä jatkopaikkaa tästä lohkosta, miten pisteet jaetaan? Kärpillä on varmasti mielessä jo tulevat Tappara-ottelu, mutta tästä ottelusta pitäisi ottaa täydet pisteet. Skellefteå on ennakkosuosikki, kuittaako Kärpät vasta viimeisessä ottelussa? Tasapelikerroin niin houkutteleva että siitä kupongille yli 4.00 kerroin.

Lyö vetoa Lätkästä 2019/20 näillä sivuilla:

Frisk Asker – Tappara kertoimet

Tappara vierasmatkalla ja vastassa Frisk Asker. Liigan supervire varmasti tarttuu myös CHL-tekemiseen, joten melkoiseen mankeliin tulee kotijoukkue kaikella todennäköisyydellä joutumaan. Montako maalia Tappara pelissä tekee ja mikä on maaliero? Lyö vetoa Tapparan voiton puolesta ja väijy matsi livenä!

Pelicans – Yunost Minsk kertoimet

Myös Pelicansilla on omat mahdollisuutensa saada jatkopaikka haltuunsa, millä otteilla se oikein tulee? Kertoimet lupailevat minskiläisille pahoja ongelmia ja Pelicans taatusti haluaa näyttää tässä ottelussa kotiyleisölle parasta osaamistaan. Pelicans voittaa, mutta mitkä ovat lukemat taululla kun taisto päättyy? Ja miten lähellä joukkue on tuolloin jo jatkopaikkaa?

CHL alkusarjan viimeinen kierros ensi viikolla

CHL:n alkusarjassa pelataan viimeinen kierros ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona, tuolloin ratkeaa lopullisesti jatkajat CHL:n pudotuspeleihin. Katso kaikki ottelut livenä ilmaiseksi Unibetin ja Nordicbetin livestream-palveluiden kautta!

15.10. kello 19:00 Kärpät – Skellefteå
15.10. kello 19:00 Yunost Minsk – Pelicans
15.10. kello 20:30 Rungsted – HPK
16.10. kello 19:00 Tappara – Frisk Asker

.
Lyö tästä CHL kierroksesta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *