NHL: Calgary Flames – Dallas Stars klo 04.30 to14.11

NHL: Calgary Flames – Dallas Stars veikkausvihje ja kertoimet

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mielenkiintoinen läntisen konferenssin kohtaaminen, kun Calgary Flames isännöi Scotiabank Saddledomessa kaukaa Texasista saapuvaa Dallas Starsia. Ottelu on joukkueiden toinen keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Ensimmäisen ottelun vie nimiinsä Calgary, joka haki Dallasista 2 – 3 vierasvoiton kuukausi sitten. Calgary on vedonlyöntiyhtiöiden pitkävetokertoimien valossa myös ensi yön ottelun ennakkosuosikki.

Dallas pelaa vähämaalisia otteluita

Dallas Stars on ollut tällä kaudelle hieman keskivertoa huonompi joukkue.  Joukkueella on allaan kymmen tappiota ja kahdeksan voittoa ja näillä pisteillä Stars on tällä hetkellä jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle. Joukkueella alkoi kuitenkin lokakuun lopussa hyvä jakso, joka tuotti neljä peräkkäistä voittoa varsinaisella peliajalla ennen viime ottelussa koettua jatkoaikatappiota Winnipegin vieraissa. Nyt Stars hakeekin paluuta uudelleen voittokantaan.  Dallasin tilastot ovat siinä mielessä mielenkiintoiset, että joukkue on tehnyt tällä kaudella 43 maalia, joka tarkoittaa noin 2.39 tehtyä maalia per peli. Tällä lukemalla joukkue on yksi NHL:n huonoimpia. Sen sijaan päästettyjä maaleja Dallasilla on vain pari enemmän, jonka valossa joukkue on NHL:n kolmanneksi paras. Ottelukohtainen kokonaismaalien keskiarvo joukkueella on 4.7 maalia per peli mikä on läntisen konferenssin paras lukema.

Calgary ollut vahva kotonaan

Calgary  Flames on aloittanut kauden kymmenellä voitolla ja kymmenellä tappiolla. Joukkue on ollut erityisen vahva kotonaan, jossa se on voittanut kuusi yhdeksästä ottelustaan ja ainoa tappio varsinaisella peliajalla on tullut Washington Capitalsille. Calgary on maalitilastojen valossa kymmenkunta maalia edellä Dallasia molemmissa päissä. Joukkue on tehty 59 maalia mutta omissa on myös soinut 58 kertaa, joka on yksi NHL:n huonoimmista suorituksista. Calgaryn maalia kohti on myös ammuttu yli sata kertaa enemmän kuin Dallasin. Tässä valossa on hieman yllättävää kuinka hyvin kanadalaiset ovat sijoittuneet sarjataulukossa. Vaikka Calgary on ottanut paljon laukauksia vastaan ja päästänyt maaleja niin ensi yönä todennäköisesti aloittavan maalivahdin David Rittichin tilastot ovat mukavat. Mies on torjunut tällä kaudella kiekkoja torjuntaprosentilla 91.4 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2.75. Rittich oli maalinsuulla myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, jossa mies torjui Dallasin yritykset 94.4 prosenttisesti.

Yhteenveto

Uskomme että ottelusta on tulossa vähämaalinen kamppailu. Edellisestä viidestä kohtaamisesta vain yksi on ollut over 5.5 peräti kolmen jäädessä under 3.5. Dallas on voittanut neljä viidestä mutta Calgary vei edellisen. Alle 5.5 maalin ottelulle saa peliyhtiö Unibetilta kertoime 1.82. 

Lyö vetoa ottelusta Unibetilla »

Lyö vetoa NHL-sarjasta 2019/20 näillä sivuilla:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *