Valioliiga: Burnley – Norwich klo 17.00 La 21.9.2019

Valioliiga jatkuu lauantaina yhdeksän ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista nähdään Turf Moorilla, jossa toisistaan mittaa ottavat Burnley ja Norwich. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen ennakkosuosikiksi otteluun. Peliyhtiöiden näkemyksessä on perää, sillä Norwichilla on lähes kentällinen poissaoloja.

Aikaisemmat kohtaamiset

Burnley ja Norwich ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 27 kertaa. Näistä peleistä Burnley on voittanut 11 ottelua, viisi kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 11 kertaa kentältä on poistunut voittajana illan vierasjoukkue Norwich. Joukkueiden tuorein vääntö, on perua tammikuulta 2012. Tuolloin osapuolet kohtasivat FA Cupissa. Tuossa ottelussa paremmuudesta ei jäänyt mitään epäselvyyttä, sillä Norwich vei sen nimiinsä maalein 4-1.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan Valioliigassa koskaan aikaisemmin. Osapuolet ovat kohdanneet toisensa Englannin pääsarjassa historian saatossa neljästi, mutta kausilla 1973-74 ja 1975-76, jolloin nämä ottelut pelattiin, nykymuotoista Valioliigaa ei ollut vielä olemassa.

Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy kotivoittoihin, sillä kotijoukkue on saanut vähintään pisteen kaksikon kahdeksassa edellisessä pelissä. Näistä kahdeksasta pelistä vierasjoukkueelle on kirjattu ainoastaan kaksi pistettä (6-2-0). Edellisen kerran näiden joukkueiden välillä vierasjoukkue on voittanut pelin lokakuussa 2006. Tuolloin Burnley kaatoi Norwichin vieraissa 1-4 lukemin.

Kolmas mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä näiden kahden joukkueen kaikissa tämän vuosituhannen kohtaamisissa (19) on nähty vähintään kaksi maalia. Edellisen kerran näiden joukkueiden kohtaamisissa on nähty alle kahden maalin peli kaudella 1973-74. Tuolloin joukkueiden molemmat pelit Englannin pääsarjassa päättyi 1-0 kotivoittoihin.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että molemmat joukkueet ovat onnistuneet tekemään maalin kaksikon neljässä edellisessä väännössä.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin kohdevalikoima. Mahdollisuus katsoa jalkapallo-otteluita ilmaiseksi netissä.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetSatoja kohteita Valioliigasta ja erinomainen bonus!
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
tipbet

Arvostelu

TipbetTipbet on Valioliigaan erikoistunut vetofirma, joka tarjoaa kaksi hyvää bonusvaihtoehtoa. Vertaa ja valitse!
Bonus: 200€

Pelaa »

Burnleylla viisi pistettä

Burnley lähtee otteluun sarjataulukon 14. sijalta. Sean Dychen suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella viisi ottelua, joista joukkueelle on kirjattu yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Burnleyn vahvuus kuluvalla kaudella on ollut puolustuspeli. Vastaavasti joukkueen isoin murheenkyyni on ollut hyökkäys.

Burnleyn otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta linkistä.

Norwichilla kuusi pistettä

Norwich lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon 13. sijalta. Daniel Farken suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella niinikään viisi peliä, joista saksalaisvalmentajan miehistölle on kirjattu kaksi voittoa ja kolme tappiota. Norwichin vahvuus kuluvalla kaudella on ollut hyökkäys. Tästä isoin kuuluu maagisessa vireessä olevalle Teemu Pukille, joka on iskenyt sarjanousijalle 6+2 tehot näissä peleissä. Vastaavasti Kanarianlintujen isoin murheenkyyni on ollut puolustus. Tästä puolestaan kertoo se, että joukkueelle on tehty Valioliigassa eniten maaleja.

Norwichin otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta linkistä.

Ennakoidut kokoonpanot

Burnley joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Daniel Drinkwateria ja Johann Gudmundssonia. Norwichin tilanne on huomattavasti haastavampi, sillä vierailijalta puuttuu ennakkotietojen mukaan riveistä Tom Trybull, Onel Hernandez, Timm Klose, Christoph Zimmermann, Max Aarons, Moritz Leitner ja Mario Vrancic.

Burnley (4-4-2):
Pope – Pieters, Mee, Tarkowski, Lowton – McNeil, Westwood, Cork, Hendrick – Rodriguez, Barnes.

Norwich (4-2-3-1):
Krul – Byram, Godfrey Hanley, Lewis – Tettey, McLean – Buendia, Stiepermann, Cantwell – Pukki.

Burnley ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Burnley otteluun ennakkosuosikiksi mikä on ymmärrettävää, sillä historia ja lähtökohdat huomioiden Norwichin lähtökohdat eivät ole kaikkein parhaimmat. Illan vierailijaa ei kuitenkaan kannata missään nimessä dumata, sillä Teemu Pukki on ollut niin kovassa vireessä viimeisen puolentoista kauden aikana. Tästä kertoo myös se, että suomalaishyökkääjä on iskenyt 62 otteluun reilut 40 maalia. Näillä tehoilla kotkalaisen pitää olla tällä hetkellä yksi Euroopan kovimpia viimeistelijöitä.

Koska ottelun lähtökohdat ovat sen verran vaikeat arvioitavaksi, niin unohdetaan tässä pelissä suorat voittajat ja pelataan tässä pelissä Teemu Pukin osumaa. Parhaan kertoimen suomalaishyökkääjän maalille tarjoaa Unibet, joka antaa alla olevan linkin kautta kotkalaisen maalille käsittämättömän 30-kertoimen. Muistutetaan kuitenkin kaikki pelaajia lähtökohdista, jotka eivät ole vierasjoukkueelle kaikkein parhaimmat.

Nappaa tästä 30.00 kerroin Pukin maalille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *