Tanskan Superliiga: Bröndby – Midtjylland kello 19.00 su 8.12.2019

Aina viihdyttävä Tanskan Superliiga jatkuu sunnuntaina viiden ottelun voimin. Kierroksen herkkupala nähdään Kööpenhaminassa, jossa toisistaan mittaa ottavat Bröndby ja Midtjylland. Peliyhtiöt ovat nostaneet vierasjoukkueen otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta Bröndbya ei pidä aliarvioida, sillä joukkueen pitää voittaa tämä matsi tai sen mestaruushaaveet alkavat olla mennyttä. Ottelua pääsee seuraamaan tuttuun tapaan UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Bröndby ja Midtjylland ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 66 kertaa. Näistä peleistä Bröndby on voittanut 28 ottelua, 19 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 19 kertaa kentältä on poistunut voittajana Midtjylland. Joukkueiden tuorein kohtaaminen on perua syyskuulta. Tuolloin Midtjylland kaatoi kotikentällään Bröndbyn 1-0 lukemin.

Joukkueiden syyskuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

Bröndby lähtee otteluun kahden pelin tappioputkessa ja sarjataulukon neljänneltä sijalta. Martin Retovin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kymmenen voittoa, yksi tasapeli ja seitsemän tappiota. Bröndbyn vahvuus kuluvalla kaudella on löytynyt hyökkäyksestä, sillä joukkue on tehnyt Tanskan pääsarjassa eniten maaleja. Vastaavasti joukkueen ongelmat ovat liittyneet puolustuspeliin ja loukkaantumisiin.

Midtjylland lähtee otteluun puolestaan seitsemän pelin voittoputkessa ja sarjataulukon piikkipaikalta. Brian Prisken miehistö on pelannut kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 15 voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Tuo tappio tuli syyskuun lopussa OB:lle. Midtjyllandin vahvuudet ovat löytyneet puolustuksesta, sillä se on päästänyt Tanskan pääsarjassa ylivoimaisesti vähiten maaleja. Vastaavasti joukkueen heikkous liittyy, voisiko sanoa motivaatioon, sillä Midtjyllandin pelin taso heittelee melkoisesti vastustajasta riippuen.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että kotijoukkueelta kannattaa ottaa seurantaan Tanskan maalintekijätilastoa 16 osumalla johtava Kamil Wilczek. Midtjyllandilta puolestaan kannattaa seurata nelikkoa Evander, Ogochukwu Onyeka, Awer Mabil ja Sory Kaba. Näistä etenkin Mabil on aivan mieletön pelaaja ja on suoranainen ihme, mikäli australialaispelaaja jatkaa vielä Tanskan pääsarjassa tämän kauden jälkeen.

Ennakoidut kokoonpanot

Bröndby joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Joel Kabongoa ja Josip Radosevicia. Lisäksi Tobias Borchgrevink Borkeeietin ja Kasper Fisker Jensenin pelaaminen on epävarmaa. Midtjyllandilta puolestaan poissa ennakkotietojen perusteella ovat Marc Dal Hende, Oliver Olsen, Kristian Dirk Riis, Victor Torp ja Patrick.

Bröndy (3-5-2):
Schwabe – Hermannsson, Maxso, Rosted – Larsson, Fendrup, Mukhtar, Kaiser, Jung – Wilczek, Hedlund.

Midtjylland (4-2-3-1):
Hansen – Andersson, Sviatchenko, Scholz, Dyhr – Evander, Onyeka – Mabil, Marcondes, Isaksen – Kaba.

Midtjylland ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet seitsemän ottelun voittoputkessa liitävän vierasjoukkueen otteluun pieneksi ennakkosuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, sillä Midtjyllandin puolustus on ollut silkkaa rauta tällä kaudella. Bröndbya ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä Kamil Wilczek on ollut liekeissä kantanut kööpenhaminalaisseuraa perässään lukuisilla maaleilla.

Vaikka meidän tekisi mieli lähteä hakemaan tässä pelissä pientä yllätystä, niin luotetaan siihen, että Midtjylland pystyy viemään tämän matsin nimiinsä hyvän puolustuksen turvin. Tätä me perustelemme sillä, että Bröndbyn loukkaantumiset ovat näkyneet kotijoukkueen pelissä jo pidempään. Parhaan kertoimen vierasjoukkueen voitolle tarjoaa NordicBet, joka palauttaa panoksen 2,14-kertaisen takaisin.

Lyö Midtjyllandin voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *