Eurooppa-liiga: Brøndby IF – FC Inter klo 20.00 To 11.7.2019

FC Interin europelit käynnistyvät torstaina Kööpenhaminassa, jossa vastaan tulee Tanskan menestyvimpiin seuroihin kuuluva Bröndby. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun selväksi ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä näiden kahden joukkueen materiaaleissa on melkoinen ero tanskalaisseuran hyväksi. Ottelua pääsee seuraamaan ilmaiseksi UnibetTV:n kautta.

Historian ensimmäinen kohtaaminen

Bröndby on kohdannut historiansa aikana kolme suomalaisseuraa, nämä ovat FC Kuusysi (1993), Valkeakosken Haka (2008) ja Vaasan Palloseura (2017). Ainoa suomalaisseura, joka on pystynyt yllättämään tanskalaisjättiläisen, on Vaasan Palloseura (2-1). Vepsu on myös ainoa suomalaisseura, joka on saanut edes pisteen Bröndbyltä. Tuo toissakaudella tullut voitto tanskalaisseurasta ei kuitenkaan pelastanut VPS:ää, sillä Bröndy eteni otteluparista jatkoon yhteismaalein 3-2.

FC Inter ei puolestaan ole ikinä kohdannut tanskalaisseuraa, joten torstain ottelu on sille historiallinen. Siinä missä Bröndby alkaa olemaan tuttu näky eurokentillä, niin Interillä näitä eurokarsintapelejä on huomattavasti vähemmän. Ne eivät ole myöskään menneet tuloksien valossa sukseen, sillä 12 euro-ottelusta, Inter on voittanut ainoastaan yhden pelin (1-4-7). Tämä nähtiin kaudella 2005-06, jolloin turkulaisseura kaatoi Intertotossa Islantilaisen Íþróttabandalag Akranessin 0-4 lukemin.

Interin otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Brøndby UEFAn rankingissa 196:s

Brøndby IF on tanskalainen jalkapalloseura, jonka kotipaikka on Kööpenhaminan länsiosassa sijaitseva Brøndby. Se on yksi Tanskan menestyneimpiä seuroja kymmenellä mestaruudella, seitsemällä Tanskan cupin voitolla, yhdellä Tanskan liigacupin voitolla sekä yhdellä Royal Leaguen voitolla.

Brøndbyn mennyt kausi oli kaksijakoinen. Se voitti Tanskan Cupin, mutta jäi Superliigassa vasta neljänneksi. Tuota sijoitusta voidaan pitää heikkona, sillä kööpenhaminalaisseura on yksi maan rikkaimpia joukkueita FC Kööpenhaminan ja Midtjyllandin kanssa.

Kuluvaan kauteen Brøndby on valmistautunut pelaamalla neljä ottelua. Näissä peleissä on kaatanut Albertslund IF:n ja saanut tasapelin Plockilta. Tappiot tanskalaisseura on puolestaan kokenut Lechille ja Union Bernille. Jos näistä harjoituspeleistä pitäisi vetää jonkinlainen johtopäätös, niin Brøndbyn puolustus on toiminut suht. hyvin, mutta hyökkäyksessä sillä on ollut ongelmia.

FC Inter UEFAn rankingissa 376

FC Inter puolestaan on suomalainen jalkapalloseura, joka pitää majaansa Turussa. Vuonna 1990 perustettu seura on voittanut historiansa aikana yhden Suomen mestaruuden, Liigacupin ja Suomen cupin kahdesti. Näistä toinen nähtiin päättyneellä kaudella, kun Inter yllätti Telia 5G Areenalla pelatussa ottelussa HJK:n.

Toisin kuin Brøndbyn, Interin kausi on jatkunut jo hyvän aikaa. Kaikki pelit mukaan lukien turkulaisseura on pelannut kuluvalla kaudella 24 ottelua. Näistä peleistä Interille on kirjattu 12 voittoa, kolme tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Tätä tilastoa ei kuitenkaan kannata tuijottaa liian syvällisesti, sillä Inter on ollut melkoinen on/off joukkue. Silloin kun peli kulkee se pystyy kaatamaan Veikkausliigassa kenet tahansa, mutta kun peli ei toimi, se onnistuu myös häviämään näitä pelejä.

Turkulaisseuran suurimmat vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet hyökkäyksestä. Tästä isoin kiitos kuuluu kärkikolmikolle Filip Valencic, Timo Furuholm ja Mika Ojala. Vastaavasti turkulaisseuran suurimmat ongelmat ovat puolustuksessa.

Brøndby ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Brøndbyn otteluun selväksi ennakkosuosikiksi. Tanskalaisseuran ennakkosuosikin asema on perusteltua, sillä Inter ei ole ikinä kohdannut näin kovaa seuraa. Hinaajien mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua ihan täysin alas, sillä Interillä on parempi pelituntuma päällä. Lisäksi Interin yllätysmahdollisuuksien puolesta puhuu se, että turkulaisseuran hyökkääjät pystyvät yllä aiheuttamaan tanskalaisseuran puolustukselle ongelmia, mikäli he vähääkään aliarvioivat turkulaisseuraa.

Koska Brøndbyn suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, niin lähdetään pelaamaan tässä ottelussa vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan se, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Tätä me perustelemme ihan puhtaasti turkulaisseuran hyvällä hyökkäyskolmikolla, joka pystyy tekemään maaleja, mikäli Brøndbyn puolustus ei ota heitä vakavasti. Unibet tarjoaa molempien joukkueiden maalille 2,07 kertoimen.

Lyö molempien joukkueiden maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *