Euro 2020 karsinnat: Bosnia ja Hertsegovina – Suomi klo. 19:00 la 12.10.2019

Euro 2020 karsinnat: Bosnia ja Hertsegovina – Suomi veikkausvihje ja kertoimet

Huuhkajien kohtalon viikko. Selvittämällä nämä kaksi ottelua (Bosnia ja Hertsegoniva ja Armenia) Suomi varmistaa käytännössä paikkansa EM-2020 kisoihin. Tuleeko kuusi pistettä, siihen on kaikki mahdollisuudet. Kahdella tappiollakaan ei olla vielä ulkona kisoista. Mutta voittohan me tästäkin otetaan, eikös vaan?

HUOM! Kertoimet.com tarjoaa yksinoikeudella kaksi erikoisetua Suomen matsiin:

Betssonilta erikoistarjaus uusille pelaajille: Teemu Pukin maalille 100.00 kerroin!

Unibet antaa uusille pelaajilleen 50.00 kertoimen Suomen voitosta. Ota tarjous tästä »

 

Bosnia ja Hertsegovina – Suomi kertoimet

Kertoimien osalta ei kovin hyvältä näytä Suomen kannalta. Unibet esimerkiksi antaa tähän kertoimet 2.15 – 3.05 – 3.90, joten Bosnia & Hertsegovina on selkeä ennakkosuosikki! 1-0 voitto antaa peliin kertoimet 6.00, 1-1 puolestaan 6.40. Sekin voisi Suomelle olla tässä kohtaa erinomainen tulos. Suomen kerroin on pudonnut viime päivien aikana radikaalisti, tämähän lupaa hyvää! Suomi – Bosnia – Hertsegovina ottelusta odotetaan mainiota tulosta vaikka Suomelle se vieraspeli onkin!

Kertoimien puolesta tähän peliin odotellaan paria maalia, sillä yli 1.5 kertoimet ovat 1.38, yli 2.5 maalia sitten jo 2.25. Alle 3.5 maalia on saanut kertoimiksi 1.22, alle 2.5 sitten jo 1.65 kertoimet. Entä tekevätkö molemmat joukkueet maalin? Sille on kerroin 2.02 Unibetillä, miten mahtaa käydä?

Mielenkiintoinen betsikohde on luonnollisesti myös Teemu Pukin maali, niitä tarvitaan tässä jos missä ottelussa. Käy katsomassa kaikki ajankohtaiset vedonlyöntikohteet otteluun ja lyö vetoa Suomi – Bosnia ja Hertsegovina -ottelusta!

Bosnia ja Hertsegovina – Suomi tilastot

bosnia ja suomi tilastot
Suomi on siis kuuden pelatun ottelun jälkeen lohkon kakkosena 12:a pisteellä. Ykkösenä on Italia pistein 18. Armenia on kolmosena 9 pisteellä ja Bosnia & Hertsegovina puolestaan neljäntenä seitsemällä pisteellä. Kreikka on lohkon 5. viidellä pisteellä, Liechtenstein lohkon viimeisenä 1 pisteellä.

Suomella oli upea neljän pelin voittoputki, tuossa kaatui Armenia, Bosnia & Hertsegovina, Liechtenstein ja Kreikka nollalla päästetyllä maalilla. Viimeisin ottelu päättyi sitten 1-2 tappioon Italialle.

Bosnia ja Hertsegovina puolestaan ei ole voittanut näissä karsinnoissa vain Armenian ja Liechtensteinin kotonaan, Kreikan kanssa joukkue pelasi 2-2 tasapelin. Bosnia ja Hertsegovina on siis melkoisen kova kotijoukkue, Suomi ei tule pääsemään helpolla.

Lyö vetoa kaikista Euro 2020 karsintojen tulevista peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Bosnia ja Hertsegovinan kokoonpano edellisessä ottelussa Armeniaa vastaan oli aloituksessa laitettu tähän malliin. Ehdottomasti tunnetuin ja vaarallisin pelaaja on keskushyökkääjä Edin Dzeko, toki kentältä löytyy myös Arsenalin puolustaja Kolasinac, Juventuksen Pjanic, Sheffield Unitedin Besic… No nimimiehetkään eivät auttaneet Armenian käsittelyssä, BH hävisi tuon pelin peräti 4-2 vieraissa.

Sehic – Kolasinac, Zukanovic, Bicakcic, Todorovic – Besic, Pjanic, Cimirot – Gojak, Dzeko, Visca
Suomen kokoonpano Italia-tappiossa oli avauksessa tämänlainen, kuinka samanlainen kokoonpano nähdäänkään nyt Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan?

Hradecky – Uronen, Väisänen, Arajuuri, Toivio, Granlund – Lappalainen, Kamara, Schuller, Lod – Pukki

Markku Kanerva valitsi nämä pelaajat näihin kahteen otteluun:

Maalivahdit:

Lukas Hradecky
Jesse Joronen
Anssi Jaakkola

Puolustus:

Joona Toivio
Albin Granlund
Paulus Arajuuri
Jukka Raitala
Sauli Väisänen
Juha Pirinen
Jere Uronen
Leo Väisänen

Hyökkäys ja keskikenttä:

Joni Kauko
Tim Sparv
Glen Kamara
Rasmus Schüller
Robin Lod
Fredrik Jensen
Lassi Lappalainen
Simon Skrabb
Petteri Forsell
Pyry Soiri
Teemu Pukki
Joel Pohjanpalo
Jasse Tuominen

Bosnia ja Hertsegovina – Suomi ennakko

Vaikka kotijoukkue onkin suosikki, Suomi taistelee ainakin pisteestä tässä ottelussa. Jos se voitto tulisi tästä ottelusta, se olisi todella upea juttu loppukarsintoja ajatellen.

Huuhkajat otteluohjelma

Tämän pelin jälkeen pelataan heti ensi viikolla ja tuolloin vastassa on Armenia. Tuosta ottelusta on pakko tulla kunnon tulos ja mielellään kolmen pisteen voitto. Suomen pelit näissä karsinnoissa:

23.3. Italia–Suomi 2-0
26.3. Armenia–Suomi 0-2
8.6. Suomi–Bosnia 2-0
11.6. Liechtenstein–Suomi 0-2
5.9. Suomi–Kreikka 1-0
8.9. Suomi–Italia 1-2
12.10. Bosnia–Suomi x-x
15.10. Suomi–Armenia x-x
15.11. Suomi–Liechtenstein x-x
18.11. Kreikka–Suomi x-x

Suomen pahin vastustaja Armenia kohtaa samaan aikaan Suomen pelin aikaan Liechtensteinin, Suomi – Armenia on siis 15.10. kello 21:45. Armenialla on vielä marraskuussa ottelut Kreikkaa vastaan kotina 15.11.2019 klo 19:00 ja vieraissa Italia 18.11.2019 kello 21:45.

Suomi-pelin jälkeen Bosnia ja Hertsegovina kohtaa vielä Kreikan vieraissa 15.10., Italian kotona 15.11. ja Liechtensteinin vieraissa 18.11. Siinäkin mielessä tämä ottelu on todella tärkeä ottelu molemmille.

Tässä tunnelmat kotiottelusta.

Pelaa tulosvetoa Unibetilla »
Pelaa maalintekijävetoa Betssonilla »
Pelaa tasoitusvetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *