Blake Parlett ja Eric Norin vahvistavat Tapparan puolustusta

Tampereen Tappara kertoo seuran tiedotteessa tehneensä tulevan kauden kattavat pelaajasopimuksen Blake Parlettin ja Eric Norin kanssa. 31-vuotias Parlett on seuralle tuttu tekijä entuudestaan, sillä hän pelasi joukkueen vahvuudessa kaksi kautta sitten. 28-vuotias Norin on Tapparalle puolestaan uusi tuttavuus, jonka sopimuksessa on koeaika.

Tulevaan kauteen valmistautuva Tampereen Tappara kertoo tehneensä tuleva kauden kattavan pelaajasopimuksen Blake Parlettin kanssa. 31-vuotias puolustaja on Tapparan kannattajille tuttu tekijä, sillä hän oli ratkomassa joukkueelle mestaruutta kaudella 2016-17. Viimeiset kolme kautta 185-senttinen ja 93-kiloinen järkäle on kiekkoillut Saksan ja Venäjän pääsarjoissa.

Parlettein sopimuksen lisäksi Tappara kertoi tehneensä tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen Eric Norinin kanssa. 28-vuotias puolustaja on luonut uraansa tähän asti pääasiassa Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Päättyneen kauden 182–senttinen ja 78–kiloinen pakki kiekkoili Ruotsin pääsarjassa pelanneessa Brynäsissa.

Parlettin ja Norin sopimusten myötä Tapparalla on tulevalle kaudelle koossa 33 kontrahtia. Näistä maalivahteja on kolme, puolustajia kymmenen ja hyökkääjiä 19. Tapparan kiekkokausi kännistyy 7. elokuuta Turussa starttaavalla Super Series-sarjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: HJK – FC Honka kello 17.00 la 15.8.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset