Betway vedonlyönti

Kertoimet.com
Siirry lyömään vetoa Betwaylle »
4
Vuodesta 2020 alkaen jo 968 on tarttunut tarjoukseen.

Suomenkielinen

kyllä

Verovapaa

kyllä

Bonus

100 % 125€ asti ilmaisvedot

Tuomio

Kovat kertoimet, rajallinen valikoima

Kuvia saitilta

Betway vedonlyönti Betway vedonlyönti

Arvostelu

Betway on suomenkielinen vedonlyöntisivu, joka satsaa laajan kohdevalikoiman sijaan hyviin kertoimiin.

Betwayn kohteiden valikoima on suurempi kuin Veikkauksella, mutta pienempi kuin monilla kilpailijoilla. Kertoimissa ei ole valittamista, sillä ne ovat osin markkinoiden parhaat ja kestävät vertailun mihin tahansa vedonlyöntitoimistoon verrattuna.

Betway tarjoaa uusille pelaajille 100 euron rekisteröitymisbonuksen, joka on kierrätettävä 6 kertaa. Minimitalletus on 10€. Vanhoja pelaajiaan peliyhtiö muista ilmaisvetoklubilla (Kanta-asiakasohjelma), jossa saa 10 euroa ilmaista pelirahaa lyömällä 25 euron edestä triplavetoja (tai isompia) mihin tahansa lajiin. Aivan kuten muidenkin peliyhtiöiden bonuksissa, myös Betwayllä kannattaa tutustua sääntöihin erikseen plus palvelun kautta.

Miksi vedonlyöjän tulisi valita Betway vedonlyönti?

Betway peliportaali jää usein monen muun sivuston varjoon, mutta ihan suotta. Ehkä muutama vuosi sitten sivusto vaikutti hieman kolkolta paikalta pelata, mutta viimeisimpien laajennusten ja muutosten myötä tämä sivusto tarjoaa varsin pirteän ja laajan pelipaikan kaikille pelaajille. Suomenkielinen sivusto tarjoaa pelaajille verovapaat vetovoitot, joten tärkeimmät asiat ovat enemmän kuin kunnossa. Sivustolta löytyvät taatusti vedonlyönnin puolelta kaikki suomalaisille tärkeät pelikohteet ja kilpailukykyiset kertoimet, joten jos jostain syystä et ole vielä rekisteröitynyt Betway -sivustolle, suosittelemme tekemään sen ensitilassa. Näiden avujen vuoksi voimme vain suositella:

  • Laaja peliportaali tarjoaa vedonlyönnin lisäksi paljon muutakin pelattavaa
  • Pelaajille tarkoitetut kampanjat ja bonukset huipputasoa
  • Kohdekohtainen pelivalikoima todella suurta – vetoja löytyy
  • Suomenkielinen vetosivusto ja verovapaat voitot
  • Pitkän kokemuksen omaava moderni pelisivusto

Lue Betway arvostelu ja hanki omia kokemuksia tältä pelisivustolta!
 

Klikkaa tästä ja tutustu uusittuun Betway -portaaliin! »

 

Rajoittunut valikoima, hyvät kertoimet

Betway ei tarjoa likikään netin laajinta kohdevalikoimaa. Poissaolollaan loistavat kaiken maailman ihmelajit kriketistä vesipalloon, joita löytyy muilta sivuilta kuten Ladbrokesista.

betway vedonlyönti

Pieni kuva ei tee oikeutta Betwayn näyttäville kotisivuille, jotka myös toimivat nopeasti.

Valikoiman sijaan Betway on satsannut siihen, että perinteisistä vedonlyöntilajeista kuten jalkapallosta, jääkiekosta ja F1:stä löytyy kunnolla pelattavaa.

Näistä Betwayn valikoimiin kuuluvista lajeista löytyy kohteita hyvin myös suomalaisille pelaajille. Esimerkiksi aina herkullisista jalkapallon aladivarien matseista pääsee Betwayn vedonlyönnissä hyötymään: ykkösestä listoilla on kaikki matsit ja kakkosesta mielenkiintoisimmat kohteet.

Pelimuotoina Betwayssä on tarjolla pitkäveto (kaikkia kohteita voi pelata yksittäin), tulosveto ja erikoisvetoja. Siinä missä Unibet ja kumppanit tarjoavat yhdestä kohteesta jopa 60 pelimuotoa, Betway tyytyy yleensä n. tusinaan eri peliin.

Suurimmalle osalle pelaajista Betwayn pelimuotojen valikoima varmasti riittää, mutta eksoottisimpien vetojen ystäville Betway ei sovi. Siellä ei myöskään ole monivetoa eikä vakioveikkausta.

Live-vedonlyönti Betwayssa on hyvällä tolalla. Pelattavaa riittää ja pelata voi muutakin kuin tulosvetoa. Esimerkiksi tenniksessä aina mainiot ”seuraavan pisteen voittaja” -vedot ja muut televisiolähetyksen seuraamisen piristäjät ovat tarjolla.

Siinä missä Betwayn valikoima sekä kohteissa että pelimuodoissa keskimääräistä rajoittuneempi, kertoimissa ei ole mitään ongelmia. Hieman yllättäen Betwayn kohteet ovat netin terävintä kärkeä.

Betway Jääkiekko

Yllättävää tämä on siksi, että Betwaystä ei usein vedonlyöntipiireissä kohista. Syytä olisi, sillä Betway kestää kertoimien vertailun kevyesti mitä tahansa muuta sivustoa vastaan.

Betfairi on tunnettu suurista kertoimista, mutta jos huomioidaan Betfairin vedoista veloittama komissio, ovat Betwayn kertoimet paremmat ei-ammattilaisille pelaajille (ammattilaiset saavat alennuksen Betfairin komissioista).

Suomenkielinen ja verovapaa

Betway on kokonaan suomenkielinen ja myös asiakaspalvelu pelaa suomeksi (sähköpostitse).

Talletukset voi Betwayhin tehdä omassa verkkopankissa, kiitos Gluepay-palvelun. Käytännössä tällaisessa maksussa katsot Betwayn kassalta pankkisiirron tiedot, menet omaan verkkopankkiisi tekemään tuon maksun ja heti kun se on tehty, rahat ovat pelitililläsi.

Vaihtoehtoisesti talletuksiin voi viilata korttia, joista käyvät Visa, Mastercard ja Visa Electron. Myös nettilompakot, kuten Moneybookers ja Neteller käyvät.

Betway on suomalaisille verovapaa, sillä se sijaitsee Eu:n alueella Maltalla.

Betwayn kokonaisarvio

Betwayn viat ovat, että sen kohdevalikoima keskittyy vain suosituimpiin lajeihin ja pelimuodoista löytyvät niin ikään vain suosituimmat (ja monivetoa tai vakiota ei ole ollenkaan).

Suurimmalle osalle pelaajista nämä viat eivät ole mikään este pelaamiselle. Useimmat meistä pelaavat enimmäkseen juuri jääkiekkoa, jalkapalloa ja muita suosittuja lajeja ja pelimuoto on useimmiten tulosveto tai pitkäveto. Ja jos näin on, Betway on erinomainen pelipaikka hyvine kertoimineen.

Betwayn tuhdit kertoimet tekevät siitä varteenotettavan vedonlyöntisivuston, joka on syyttä aliarvostettu.

Vuonna 2020 jo 968 on tarttunut tarjoukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *