Bethard vedonlyönti

Kertoimet.com
Siirry lyömään vetoa Bethardiin »
Vuodesta 2020 alkaen jo 339 on tarttunut tarjoukseen.

Suomenkielinen

Kyllä

Verovapaa

kyllä

Bonus

100€

Tuomio

Zlatanin lanseeraama vetofirma vakuuttaa kertoimien ja tarjouksien osalta.

Kuvia saitilta

Bethard vedonlyönti Bethard vedonlyönti

Arvostelu

Bethard tuli rytinällä vedonlyöntimarkkinoille vuonna 2014. Siitä lähtien se on sitkeästi kasvattanut pelaajamääriään ja parin viime vuoden aikana sivusto on saanut runsaasti uusia suomalaisia pelaajia. Bethardin maine ja kunnia koki ison buustin vuoden alkupuolella, kun se ilmoitti uudesta osaomistajasta ja ykköskasvosta. Zlatan Ibrahimovic nousi Bethardin pelilähettilääksi ja se ei voi olla näkymättä sivuston suosiossa.

Suomenkielinen Bethard tarjoaa varsin tyylikkään ja ennen kaikkea laadukkaan pelisivuston kaikille suomalaispelaajille. Täysin suomenkielinen saitti on pelivalikoimaltaan lisäksi yksi vedonlyöntialan laajimmista ja siihen kun päälle lätkäistään vielä Maltan pelilisenssi ja verovapaat voitot suomalaispelaajille, niin parempaa sivustoa saa hakea…

Bethardin bonukseen ei tarvita bonuskoodia

Bethardin talletusbonus on 100€. Luethan tarkemmat ohjeet vielä Bethardin sivuilta.
Kierrätys tulee toteuttaa vähintään minimikertoimella 1.80. Kannattaa muistaa myös se, että bonus tulee kierrättää viikon sisällä sen aktivoinnista.

Tästä Bethardiin pelaamaan »

Bethard – lyö vetoa lujaa

Aloita täysillä – näin Bethard kehottaa sivuillaan. Bethard on markkinoilla tosissaan ja miksei olisi. Yksi laajimmista pelivalikoimista ja parhaimmat kertoimet eri lajeihin tarjoava saitti on tässä. Bethard lupaa olevansa kertoimien maailman numero 1. ja ei se siitä kieltämättä ainakaan kauaksi jää. Lisäksi sivusto lupaa mm. Jalkapallon MM 2018 kisoihin korkeimmat kertoimet ja aika herkullisia kertoimia tältä sivustolta löytyy. Varsin mukavan ensitalletusbonuksen lisäksi sivusto tarjoaa siis myös korkeita kertoimia, tämä tietää aktiivisille pelaajille erinomaisia mahdollisuuksia.

Näiden lisäksi on luvassa Combo Boosterit, joiden avulla voit tehostaa voittoja jopa 30% ja Cash out -toiminnot joilla voit lunastaa voittoja tietyillä kertoimilla kohteiden ollessa vielä kesken. Vaikka sivusto on suhteellisen nuori moneen muuhun sivustoon verrattuna, tämä sivusto on yksi vetomaailman edelläkävijöistä.

Zlatan on tämän sivuston kunkku. Tietenkin.

Tumma ja tulinen

Bethardin päävärit ovat musta ja keltainen ja yhdessä nämä muodostavat varsin tyylikkään kokonaisuuden. Sivusto on rakennettu niin mobiilipelaajille kuin tietokoneen selaimella pelaaville ja tätä on tämän päivän vedonlyönti. Voit käytännössä pelata millä laitteella tahansa, missä tahansa.

Nopea sivusto tarjoaa oivalliset mahdollisuudet pelaamiseen ja kohteet ja kertoimet löytyvät todella helposti sivuilta. Isompia haittapuolia sivustolta saa etsimällä etsiä ja mitään häiritsevää emme sivustolta hakemallakaan löytäneet. Ainahan valittamisen aihetta voi löytyä, mutta yleisesti ottaen sivuston toiminnot ovat erinomaisella tasolla.

Bethard vedonlyönti

Bethard vedonlyönti on hyvin organisoitu ja kaikki löytyy sivuilta todella helposti. Sivustolta löytyvät eri lajit helposti, samoin kuin suosituimmat kohteet kuten Jääkiekon MM-kisat 2019 ja Formula 1 mestaruustaistelu. Pääsivulta löytyvät myös menneiden otteluiden tulokset, kattavat tilastot ja vedonlyöntisäännöt ovat vahvasti esillä.

Täältä löytyvät kaikki suosituimmat vedonlyöntilajit, jalkapallo, tennis, koripallo, jääkiekko, käsipallo ja kaikki muut joukkuelajit. Sivuston lajivalikoimasta löytyvät myös kaikki muutkin suositut vedonlyöntilajit kuten Golf, pyöräily ja nyrkkeily ja kovassa nousussa oleva e-Sports. Kun lajivalikoimaa katselee, tuntuu siltä, että se mikä tältä sivustolta puuttuu, tuskin sitä vedonlyöjä edes tarvitsee.

Luonnollisesti sivuston fokus on myös ajankohtaisissa tapahtumissa, ja tapahtumien aikana sivuston kampanjat ovat isosti keskittyneet nimenomaan näiden kisojen peleihin. Mainiota reagointia sivustolta, tätä pitäisi muillakin sivustoilla olla entistä enemmän. Moni sivusto tyytyy pelkästään tarjoamaan kertoimet peleihin, Bethard tekee pelaajien eteen hieman enemmän.

Bethard tarjoaa myös fantasy sports ja virtuaaliurheilun, nämä kannattaa käydä myös katsastamassa.

Bethard livevedot

Bethard livevedonlyönnin kohteet on toteutettu samaan tapaan kuin perus vedonlyöntisivusto. Selkeää ja nopeaa ja täydellisen helppoa pelaamista. Livevetoihin löytyy paljon kohteita päivittäin ja jopa vuorokauden ympäri. Sivustolla ei ole tarjolla omaa livestream -palvelu, mutta pelit esitetään graafisen liittymän kautta. Jos et pääse katsomaan itse livevedon kohteena olevaa ottelua muiden kanavien kautta, kokeile Bethardin mainiota graafista käyttöliittymää.

Livevetojen kertoimien nousut ja laskut on merkitty selkeästi ja vedonlyöjä pysyy hyvin kartalla missä kohteissa kertoimet ovat nousussa ja laskussa. Sivuston livevedot tarjoaa myös ns. Nopeat kohteet kaikille livevedonlyöjille. Jos et ole vielä kokeillut tätä entistäkin nopeampaa livevetoa, käy testaamassa se Bethardilla.

Bethard jalkapallovedot

Jalkapallo ja vedonlyönti yhdistyy Bethard-pelisivustolla täydellisesti. Suomen jalkapallosta pääsee lyömään vetoa aina kolmosen otteluista alkaen. Tarjolla on myös valtava määrä kohteita muiden maiden sarjoihin. Kuningaslaji on kuningaslaji myös Bethardilla. Eikä jalkapallon asema taatusti täällä tule myöskään vähenemään, siitä Zlatan Ibrahimovic varmasti pitää jo yksinään huolen.

Jalkapallovedot ja kertoimet ovat erittäin selkeästi esitetty ja kohteista löytyy runsaasti pelattavaa aina ottelun tuloksesta ja maalintekijöistä alkaen. Kannattaa katsastaa näiden kohteiden kaikki kertoimet, täältä voit löytää yllättävänkin hyviä vedonlyöntikertoimia tuttuihin kohteisiin. Ehdottomasti yksi sivusto omaan kerroinvertailuun jalkapallovetojen osalta.

Bonus, rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Bethard tarjoaa uusille pelaajille oikein mainion, maksimissaan 100% ja 100 euron ensitalletusbonuksen. Tämän lisäksi tarjolla on paljon erilaisia kampanjoita ja tarjouksia jotka vaihtelevat jopa viikoittain. Esimerkkinä mm. Cash Out ja Combo Bonus, selkeitä etuja pelaajille. Katso myös Pulse Betting ja Bethardin oma jalkapallohaaste, tarjolla on myös omat bonukset nettikasinolle.

Bethard sivuston rahansiirrot hoituvat tutuilla välineillä kuten verkkopankkien rahansiirroilla, luottokorteilla ja nettilompakoilla. Vaihtoehtoja ovat mm. Neteller, Skrill, Paysafecard, Mastercard, Visa, Trustly ja Zimpler. Kaikki tarvittava löytyy näistä vaihtoehdoista.

Suomenkielistä asiakaspalvelua on saatavilla sivuston kautta ja arkipäivisin sitä on tarjolla 8-24. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä asiakaspalvelua on tarjolla 11-20. Kellon ympäri on kuitenkin tarjolla englanninkielistä asiakaspalvelua. Asiakaspalvelua saa niin livechatissa kuin sähköpostilla ja asiakaspalvelun tukena sivuilta löytyy varsin kattava apu-osio. Testimme mukaan asiakaspalvelu on oikein nopeaa ja asiantuntevaa.

Kivikovaa tekemistä Bethardilta.

Yleistietoa sivustosta

Bethard on monen vedonlyöjän vakiosivusto ja ei mikään ihme että näin on. Sivuilta löytyy todella paljon kohteita ja erinomaisia kertoimia ja kun vielä sivuston tarjoamat kampanjat ja bonukset ovat huippuluokkaa, niin mikäpä tällä sivustolla on pelatessa. Urheiluvedonlyönti on tällä sivustolla upeissa kantimissa.

On melkein harmittava myöntää miten hyvää jälkeä ruotsalaiset omistajat ovat tämän(kin) sivuston osalta saaneet aikaiseksi, esimerkkinä meidän Veikkaus peliyhtiö jää valovuosia taakse kertoimissa ja kampanjoissa, joita ei ole laisinkaan. Iso ja luotettava peliyhtiö jota voi kutsua jo peliportaaliksi sen tarjoamien eri pelien myötä. Kertoimet.com suosittelee!

Hyödynnä upea ensitallettajan bonus ja tutustu Bethard pelisivustoon. Tulet taatusti huomaamaan miten laadukkaasta pelisivustosta on kyse ja todennäköisesti otat tämän sivuston myös omaan kerroinvertailukokoemaasi.

Vuonna 2020 jo 339 on tarttunut tarjoukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *