Betfair – lyö vetoa muita pelaajia vastaan

Kertoimet.com
Siirry lyömään vetoa Betfairilla »
3
Vuodesta 2020 alkaen jo 931 on tarttunut tarjoukseen.

Suomenkielinen

kyllä

Verovapaa

kyllä

Bonus

100€

Tuomio

Vaatii englannin kielen hallinnan, muuten erinomainen.

Kuvia saitilta

Betfair – lyö vetoa muita pelaajia vastaan Betfair – lyö vetoa muita pelaajia vastaan

Arvostelu

Betfair on netin suurin vedonlyöntisivu. Se tunnetaan erityisesti suuresta vetopörssistä, jossa pelaajat lyövät vetoa toisiaan vastaan.

Vetopörssistä löytyy enemmän kohteita kuin mistään muualta ja lisäksi kohteissa on usein netin parhaat kertoimet. Ei ihme, että Betfair on kasvanut vedonlyönnin jättiläiseksi.

Miksi vedonlyöjän tulisi valita Betfair vedonlyönti?

Betfair on monelle suomalaiselle vedonlyöjälle ehkä hieman tuntemattomampi sivusto, mutta ihan suotta. Betfair on ehkä monipuolisempi sivusto kuin 95% kaikista vedonlyöntisivustoista, suosittelemme tutustumaan. Isoin juttu mikä tästä sivustosta tekee hitin on sen oma vedonlyöntipörssi, jonka avulla pelaaja voi pistää omia vetoja myyntiin. Mutta vetopörssin lisäksi sivuilla voi lyödä vetoa ihan ”normaalisti” ja usein vielä erinomaisilla kertoimilla. Näiden seikkojen takia suosittelemme pelaamaan Betfairilla:

  • Vedonlyöntipörssi omille vedoille ja kertoimille
  • Paljon erikoiskohteita ja kertoimia
  • Arvostettu sivusto tarjoaa pelaajille edulliset kertoimet
  • Verovapaat voitot myös suomalaisille pelaajille
  • Koko ajan kasvava livevedonlyöntiosasto

Lue arvostelu loppuun ja lähde keräämään Betfair kokemuksia vielä tänään!
 

Klikkaa tästä ja tutustu vedonlyöntipörssiin tai lyö vetoa ihan tavallisella tavalla! »

 

Betfair bonus

Betfair tarjoaa uusille asiakkailleen 100% bonuksen 100 euroon asti. Peliyhtiö hyväksyy sivuillaan ainoastaan kortilla tai Paypalilla tehdyt talletukset tähän tarjoukseen. Jotta bonuksen saa ulos, pitää summa kierrättää kolme kertaa. Tämä on hyvin yleinen tapa ulkomaalaisissa peliyhtiöissä.

Pelaajapörssillä menestykseen

Betfairin kulmakivi ei ole perinteinen vedonlyönti, vaan sen pelaajapörssi, jota myös vedonlyöntipörssiksi kutsutaan.

Vedonlyöntipörssissä pelaaminen poikkeaa tavallisesta pelaamisesta. Siinä missä normaalilla vedonlyöntisivulla pelataan pelinjärjestäjää vastaan, pörssissä pelataan toisia pelaajia vastaan.

Betfairille itselleen on se ja sama miten ottelut päättyvät, se saa tulonsa ottamalla pienen korvauksen pelaajien toisiaan vastaan lyömistä vedoista.

Betfairissa voi pelata kuin millä tahansa sivustolla. Jos tyydyt vain lyömään vetoa, ei pelaaminen eroa mistään muusta sivustosta muuten, kuin että kohteita on enemmän kuin missään muualla (lajivalikoima on liki rajaton ja Suomen palloilusarjoista ovat mukana myös aina herkulliset aladivarit) ja kertoimet ovat usein tavallista paremmat.

Kertoimien ja lajien mehukkuus vaihtelee hieman. Jalkapallossa Betfair on parhaimmillaan, muissa lajeissa (vaikkapa koripallo on välillä hiljaisempaa. Niin hiljaista ei ikinä silti ole, etteikö kannattaisi käydä kurkkaamassa mitä Betfairista päivän kohteisiin löytyy.

Jos haluat ottaa täydet tehot irti vetopörssistä, voit myös myydä vetoja, eli hypätä vedonlyöntitoimiston rooliin. Tällainen vetojen järjestäminen muille pelaajille on haastavaa, mutta oikein toteutettuna myös erittäin tuottoisaa.

Voit esimerkiksi muuten tyytyä lyömään vetoa normaalisti, mutta myydä vetoja kun ottelussa pelaa joukkue, josta tiedät erityisen paljon. Itse vanhana MP:n fanina lyön muuten vetoa normaalisti, mutta myyn joskus vetoja, kun Urheilupuistosta on kantautunut korviini jotain mielenkiintoista tietoa joukkueen tilanteesta.

Ison talon edut

Betfair tarjoaa kaikki edut, joita maailman suurimmalta odottaa sopii. Sen sivusto on rakennettu erittäin laadukkaasti ja ennen kaikkea nopeasti toimiviksi. Betfair tarjoaa peleihinsä myös suosiota saaneen cashout-vaihtoehdon, eikä veroistakaan ei ole huolta, sillä peliyhtiö on rekisteröity Maltalle, jonka ansiosta voitot ovat verovapaat suomalaisille.

Jos Betfairista pitää etsiä jotain huonoja puolia, niin niitä me annamme siitä, ettei sivuilla ole selkeitä suomenkielisiä ohjeita. Tämä on iso miinus, sillä peliyhtiön valikoima on sen verran kattava, että jotkut vetovaihtoehdot voivat aiheuttaa pientä hämminkiä.

Toinen miinus tulee siitä, että sivua ei selvästikään ole suunnattu jääkiekon ystäville, koska lajia joutuu hakemaan muutaman napin kautta vasemmasta ylälaidasta. Tämä poikkeaa selvästi siitä, mihin me olemme täällä pohjolassa tottuneet.

Kokemisen arvoinen

Betfair on melkoinen mielipiteiden jakaja. Toiset pitävät enemmän perinteisen vedonlyönnin yksinkertaisuudesta, toiset taas arvostavat niitä mahdollisuuksia, joita suuri vedonlyöntipörssi tarjoaa. Yhtä kaikki, maailman suurimpana vedonlyöntisivustona Betfair kannattaa kokea.

Betfair ei sovi kaikille, mutta ne jotka oppivat pitämään vedonlyöntipörssistä tuskin enää koskaan pelaavat missään muualla.

Vuonna 2020 jo 931 on tarttunut tarjoukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *