Vysshaya Liiga: Belshina – FC Minsk kello 15.00 su 22.3.2020

Valko-Venäjän pääsarjassa nähdään sunnuntaina kaksi ottelua. Näistä mielenkiintoisin on tämä Belshinan ja FC Minskin välinen vääntö, josta peliyhtiöt ennakoivat tasaista vääntöä. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Belshina ja FC Minsk ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 25 kertaa. Näistä peleistä Belshina on voittanut kymmenen ottelua, viisi kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja kymmenen kertaa kentältä on poistunut voittajana FC Minsk. Kaksikon tuorein kohtaaminen nähtiin viime heinäkuussa, jolloin osapuolet mittasivat paremmuuttaan Valko-Venäjän Cupissa. Tuo ottelu päättyi FC Minskin 1-3 voittoon.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Minsk on voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ja saanut vähintään pisteen kolmesta edellisestä kohtaamisesta (2-1-0). Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että näiden kahden joukkueen seitsemässä edellisessä kohtaamisessa on nähty joka kerta vähintään kaksi maalia. Huomion arvoista on myös se, että kuudesti molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa.

Lähtökohdat

FC Belshina on vuonna 1976 Bobruiskissa perustettu jalkapalloseura. Se pelaa kotiottelunsa 3700 katsojaa vetävällä Spartak Stadiumilla. Se on voittanut historian saatossa Valko-Venäjän mestaruuden kerran (2001) ja Valko-Venäjän Cupin kolmesti (1997, 1999 ja 2001).

Menneellä kaudella Belshina pelasi maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, jonka se voitti neljän pisteen erolla ennen FC Smolevicia. Kuluvalla vuoden aikana Belshina on pelannut yhdeksän harjoituspeliä, joista joukkueelle on kirjattu neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota.

FC Minsk on puolestaan perustettu vuonna 2006 Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä. Joukkue pelaa kotiottelunsa 3000 katsojaa vetävällä Minsk Stadiumilla. Joukkue on voittanut Valko-Venäjän Cupin historiassaan kerran (2013). Sen paras sijoitus Vysshaya Liigassa on kolmas (2010).

Menneellä kaudella FC Minsk sijoittui Valko-Venäjän pääsarjassa yhdeksänneksi. Kuluvan vuoden aikana joukkue on pelannut 12 harjoitusottelua. Näistä peleistä FC Minskille on kirjattu viisi voittoa, kolme tasapeliä ja neljä tappiota.

Historia puoltaa pelaamaan Minskiä

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mutta historia tietää puhua aikalailla Minskin voiton puolesta, sillä Belshina on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran lokakuussa 2015. Tuon jälkeen osapuolet ovat kohdanneet kolmesti. Näistä peleistä ottelun isäntä on saanut ainoastaan yhden pisteen.

Vaikka peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, niin luotetaan me täällä Kertoimet.comissa siihen, että FC Minsk pystyy viemään ottelun nimiinsä. Parhaan kertoimen vierasjoukkueen voitolle tarjoaa Bethard.

Lyö FC Minskin voiton puolesta vetoa Bethardilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *