Vysshaya Liga: Belshina Bobruisk – FC Gorodeja kello 17.00 pe 3.4.2020

Valko-Venäjän Valioliigassa pelataan perjantaina kahden ottelun kierros. Päivän tarjonnan aloittaa tämä Belshinan ja Gorodejan välinen kohtaaminen. Ottelusta ei kannata odottaa mitään futismaailmaa häikäisevää spektaakkelia, sillä nämä kaksi joukkuetta ovat tällä hetkellä sarjan kaksi huonointa jengiä. Ottelua pääsee seuraamaan tuttuun tapaan UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Belshina Bobruisk ja FC Gorodeya ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kolmesti. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen nähtiin kesäkuussa 2016, jolloin osapuolet ottivat tällä samaisella stadionilla yhteen. Tuolloin Gorodeja oli parempi 0-2 lukemin.

Joukkueiden toinen kohtaaminen nähtiin lokakuussa 2016. Tuolloin pisteet menivät jakoon 1-1 tuloksella. Kaksikon kolmas ja tuorein vääntö on perua helmikuulta, jolloin osapuolet mittasivat paremmuuttaan ystävyyspelissä. Tuossa pelissä Belshina oli parempi 2-1 lukemin.

Jos näiden joukkueiden aikaisemmista kohtaamisista pitäisi sanoa jotain, niin kaikissa kolmessa pelissä on nähty yli 1,5 maalia, joka enteilee maalirikasta iltaa. Tämä olisi myös toivottua, sillä nämä joukkueet eivät ole häikäisseet pelillään ketään tähän mennessä.

Sarjan kaksi huonointa vastakkain

Belshina voitti viime vuonna Valko-Venäjän toiseksi korkeimman sarjatason neljän pisteen erolla, ennen Smolevichia. Belshinan kausi oli vähintäänkin lupauksia herättelevä, sillä 28 pelistä joukkueelle kirjattiin 21 voittoa, viisi tasapeliä ja ainoastaan kaksi tappiota. Myös maaliero 74-22 kertoo kaiken oleellisen joukkueen voimasuhteista.

Kuluva kausi ei ole ollut Belshinalta samanlaista voitosta voittoon liittoa, kuin viime vuonna. Tästä kertoo myös se, että joukkue on hävinnyt molemmat alkukauden pelit Valko-Venäjän pääsarjassa. Ensin tukkaan tuli FK Minskiltä 1-3 ja tämän jälkeen nekkuun tuli 1-0 lukemin Zhodinolta. Näissä molemmissa peleissä Belshinan peli on levännyt täysin vastahyökkäysten ja muutaman pelaajan varassa.

Gorodeja puolestaan sijoittui viime vuonna Valko-Venäjän Valioliigassa seitsemänneksi. Tuo oli ihan kelvollinen tulos, sillä vielä kaksi kierrosta ennen loppua, sillä oli vielä mahdollisuus nousta jopa neljänneksi, mutta kaksi perättäistä tappiota jätti joukkueen lopulta sarjataulukon keskikastiin.

Kuluvan vuoden osalta Gorodeja on jatkanut siitä, mihin se viime kaudella jäi, sillä Belshinan tavoin, Gorodeja on hävinnyt alkukauden kaksi ensimmäistä peliä. Ensin se joutui myöntämään kauden avausottelussa Vibebskin paremmaksi 1-0 ja tämän jälkeen tuli 0-3 lukemin nekkuun Soligorskilta. Näin tappioiden myötä Gorodeja on ainoa joukkue Valko-Venäjän pääsarjassa, joka ei ole onnistunut maalinteossa.

Tasainen ottelu luvassa

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä meidän mielestämme ottelun lähtökohdat ovat ympäripyöreät. Belshinan voittoa puoltaa kotietu ja vastaiskut, joissa se on vaarallinen, joskin ei tappava. Gorodejan voittoa puolestaan puoltaa kokemus, sillä joukkue pelasi suht. hyvän kauden Valko-Venäjän pääsarjassa viime kaudella.

Vaikka meidän tekisi mieli lähteä tipsaamaan tässä pelissä vierasjoukkueen voiton puolesta, sillä Belshina pelaa täysin väärässä sarjassa, niin lähdetään me pelaamaan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan se, että Gorodejanille tuomitaan ottelussa enemmän kortteja, kuin kotijoukkueelle.

Tätä me perustelemme sillä, että Gorodejanin pelaajille on nostettu kahdessa ensimmäisessä ottelussa 5 keltaista korttia, kun taas Belshinan pelaajien pää on pitänyt paremmin tiukassa paikassa, sillä joukkueelle on tuomittu ainoataan 2 keltaista. Nuo Gorodejanin kauden pelit ovat muutenkin olleet korttien värittämiä, sillä niissä on nostettu peräti 14 kertaa korttia. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 2,00 kertoimen.

Gorodejanille tuomittaan ottelussa enemmän kortteja »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *